Auditor Intern Raiffeisen Asset Management

Raiffeisen Bank - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Experienta relevanta:

•experienta profesionala relevanta de cel putin 3 ani experienta profesionala pe piata de capital, administrare fonduri de pensii/investitii reprezinta un avantaj.

Studii:

•Studii superioare economice.

Certificari:

•facultate de specialitate (profil economic);
•certificari de specialitate CIA/ACCA/CECCAR/CAFR/ASPAAS;
•ocuparea functiei este conditionata de detinerea certificarii de membru CAFR si ASPAAS.

Cunostinte:

•Cunoasterea legislatiei privind fondurile de investitii si de pensii;
•Acurate, judecata critica si scepticismul profesional in analizarea activitatii companiei;
•Limba engleza scris si vorbit – nivel avansat;
•sa posede cunostinte solide in ceea ce priveste legislatia in vigoare privind domeniul financiar-contabil.

Descrierea jobului

Sarcini si responsabilitati:

•Asigurarea ca politicile si procedurile administratorului sunt respectate in cadrul tuturor activitatilor si structurilor; verificarea procedurilor prin efectuarea testelor, sondajelor, identificarea punctelor forte si a punctelor slabe;
•Revizuirea politicilor, procedurilor, proceselor si mecanismelor de control, astfel incat acestea sa fie suficiente si adecvate activitatii desfasurate;
•Analizarea relevantei si integritatii datelor furnizate de sistemele informatice;
•Elaboreaza si propune spre aprobare Consiliului de Administratie si Comitetului de Audit planul de audit anual;
•Asigura evaluarea si determinarea eficacitatii si caracterului adecvat al activitatii de administrare a riscurilor, al activitatii de control intern, de administrare a investitiilor, al activitatii de marketing precum si a restului activitatilor administratorului (conform planului anual de audit), al mecanismelor si procedurilor administratorului, si stabileste necesarul de resurse aferent acestei activitati.

Descrierea companiei

În Raiffeisen Bank selecția și promovarea oamenilor se bazează exclusiv pe baza competențelor. Suntem deschiși către diversitate și nediscriminare și încurajăm includerea tuturor angajaților, pentru un mediu de lucru eficient, creativ și plăcut, cu o balanță echilibrată între muncă și viața personală!

În banca noastra, profilul angajatului ideal nu ține cont de vârstă, ci de entuzisam și pasiune, nu ține cont de religie, ci de dorința de a învăța, nu ține cont de gen, ci de profesionalism, nu ține cont de etnie, ci de aptitudini și competențe! Cu cât suntem mai diferiți, cu atât mai multă valoare putem crea împreun

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen Zentralbank Österreich AG, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere.

Istoricul si experienta grupului, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor vor constitui un sprijin in afirmarea talentului tau si te vor ajuta sa-ti transpui aspiratiile in realitate. Daca esti orientat spre solutii, responsabil si pui pasiune in ceea ce faci, poti reusi impreuna cu o echipa profesionista in care meritele iti vor fi recunoscute.

Asuma-ti responsabilitatea dezvoltarii propriei cariere, solutia iti apartine!

Acceseaza www.raiffeisen.ro si afla mai multe detalii despre noi si oportunitatile de cariera.

Raiffeisen Bank brings to Romania over 130 years of Raiffeisen Zentralbank Österreich AG' s banking tradition based on accessibility, efficiency and trust.

The Group's history and experience, its resources, its focus on quality and customer needs satisfaction are going to provide support for affirming your talent and are going to empower your aspirations/desires become reality. If you are solution oriented, responsible and passionate about your work, you can succeed by a professional team's side where your merits will be acknowledged.

Become responsible for developing your own career, the answer is in your hands!

Submit to www.raiffeisen.ro and find out more details about us and about the job opportunities within the company.

Publicat 21 oct. 2021 Expiră 20 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos