Publicat 19 Iul 2007 | Reactualizat 17 Aug 2007 | Expiră 19 Iul 2007

Au Pairs/ Nannies/ Mother's Helps/ Housekeepers---SALARII FOARTE BUNE!!!!

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana careia sa ii placa copiii, sa vorbeasca engleza macar la nivel de baza, o persoana flexibila, muncitoare, extrem de calda, deschisa, prietenoasa.
Sa se adapteze usor la orice situatie si sa fie obisnuita sa locuiasca departe de casa pentru mai mult timp.

Descrierea jobului

In general, jobul consta in a avea grija de copii si nevoile acestora(pregatit pentru scoala, dus la scoala, adus de la scoala, pregatirea micului dejun si a cinei, ajutat copiii la teme, dus in parc, etc). De asemenea, persoana respectiva trebuie sa se asigure ca dormitorul copiilor e intodeauna curat, de asemenea hainele lor spalate si calcate si casa in general in ordine.

Descrierea companiei

Agentia Elite International Recruitment Agency este situata in nordul Londrei, si avem o experienta de 10 ani in domeniu. Familiile sunt in cea mai mare parte cleinti mai vechi care au mai avut au pairi/ nannies etc de la noi, deci garantam ca sunt familii serioase.
Persoanele care lucreaza in birou au lucrat inainte in domeniu childcare, deci au o foarte buna cunostinta despre plasarea candidatiilor in cele mai bune familii. Una din fete este romanca, deci va va fi intotdeauna la dispozitie sa va ajute cu orice nelamurire sau intrebare ati avea.
Nu ezitati sa ne contactati, veti avea parte de un serviciu rapid, profesional!!!!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Au Pairs/ Nannies/ Mother's Helps/ Housekeepers---SALARII FOARTE BUNE!!!!  -  elite international recruitment agency

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close