Publicat 28 Sep 2006 | Reactualizat 20 Oct 2006 | Expiră 29 Oct 2006

Au Pair SUA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoane care doresc sa descopere America.

Descrierea jobului

M.D. Ego te ajuta sa traiesti experienta vietii tale. Iti ofera oportunitati de a studia alaturi de colegii tai americani, o familie gazda atent selectata si sustinere pe toata durata sederii tale in SUA.

Avantajele programului:

- 140 $, bani de buzunar pe saptamana;
- bilet de avion dus-intors platit de catre familia americana;
- 2 cursuri la alegere la orice colegiu/facultate din zona respectiva, platite de catre familia americana in valoare de 500 $;
- 4 zile de training
- masa si cazare gratuite asigurate la o familie americana.

Ce trebuie sa faci tu pentru toate acestea?

Nimic imposibil, doar sa ai grija de copiii familiei americane intre 40-45 ore/saptamana, si sa doresti sa devii un membru al familie americane .

Conditii de participare :

- varsta cuprinsa intre 18-26 ani;
- cunostinte de engleza la un nivel conversational;
- minim liceul absolvit;
- permis de conducere ( 90% dintre familiile americane iti pun la dispozitie masina familiei);
- sa iti placa copiii.

Te vei simtii ca acasa, dar in acelasi timp vei trai visul american.

Descrierea companiei

Inca din 2005, M.D. Ego isi propune sa fie aproape de toti cei ce doresc sa investeasca in cariera lor, printr-o experienta internationala.
M.D. Ego lucreaza la standarde internationale oferind de servicii calitate avand ca parteneri, companii acredidate de catre Departamentele de Stat ale tarilor de provenienta.
Motivata si entuziasta, echipa M.D. Ego este formata din tineri ce au participat in programe de schimb cultural si isi doresc sa ofere sansa lor si altora.

M.D. Ego, because we care ... !!!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Au Pair SUA  -  M.D. Ego

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close