Publicat 26 Sep 2007 | Reactualizat 25 Oct 2007 | Expiră 27 Oct 2007

Au Pair Olanda

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani
-persoana necasatorita si fara copii
-cunostinte la nivel conversational de limba engleza (pentru a putea comunica cu familia gazda si copiii)
-cazier curat
-experienta in supravegherea copiilor (se considera experienta si daca ai avut grija de frati sau surori mai mici)
-un avantaj important il constituie cunoasterea mai multor limbi straine si detinerea unui permis de conducere categoria B

Descrierea jobului

Au Pair Olanda este un program international de schimb cultural care ofera tinerilor din Romania posibilitatea de a vizita si a locui la o familie in Olanda, de a participa la cursuri pentru invatarea limbii olandeze sau engleze si de a castiga niste bani de buzunar, toate in schimbul unei activitati placute de ingrijire a copiilor familiei gazda si un mic ajutor in gospodarie. Daca ai avut grija de frati sau surori mai mici, nu-ti va fi deloc greu, pentru ca nu este cu nimic diferit.

Responsabilitati:
Acestea difera in functie de familie si de stilul de viata al acesteia. Programul minim de lucru pentru un Au Pair este de 5-6 ore/zi (30 ore/saptamana) plus una doua seri de babysitting pe saptamana si doua zile libere. Orele lucrate in plus vor fi platite cu aproximativ 5 Euro/ora. Din activitatile tale vor face parte menajul usor, babysitting-ul si alte activitati legate de ingrijirea copiilor.

Beneficii:
* locuiesti intre 3 luni si 1 an in mijlocul unei familii olandeze
* ai camera separata (dotata cu TV, baie proprie) si masa asigurata de familie.
* sansa de a-ti dezvolta cunostintele de limba engleza sau olandeza, care te vor ajuta foarte mult in cariera
* bani de buzunar minim 340-400 Euro/luna, intre 10-50 Euro/luna pentru telefoane, 10-60 Euro/luna pentru transportul pe teritoriul Olandei
* transportul la intoarcere va fi platit de familie
* la sfarsitul perioadei de sedere, vei primi din partea familiei un bonus de aproximativ 500 Euro
* posibilitatea de a avea un job part time pentru a-ti rotunji veniturile
* concediu platit doua saptamani dupa 6 luni de la inceperea programului. De obicei vei primi concediu pe perioada verii sau in perioada Craciun-Revelion. Poti folosi acest concediu pentru a calatori prin Olanda sau pentru a veni sa-ti vizitezi rudele si prietenii in Romania
* asigurare medicala platita de familie
* in functie de familie, poti avea calculator conectat la internet, masina, telefon mobil si alte facilitati
* unele familii platesc pentru tine si cursurile de limba olandeza si/sau engleza

Plecari in aproximativ 2 saptamani! Mai multe detalii pe site-ul www.worldwidework.ro
CV-urile se primesc si pe adresa [email protected]

Descrierea companiei

WorldWideWork Recruitment is specialized in cultural exchange programs (au pair, work & travel and student exchange), giving young Romanians the opportunity to live, study and work abroad, experiencing a new culture and a new way of life. Now you have the chance to be an au pair in UK, France, Holland, Austria, Germany, Spain, Italy, Denmark, Sweeden, Norway, Belgium, Greece.

We also recruit staff for various fields, including hospitality, health, construction, IT, sales, technical, office and domestic staff for positions in EU.

Our partners are strong brand companies, with many years of experience in human resources, members of international associations, who assure the seriousness and quality of their services.

Our young enthusiastic team of consultants offers best services to those who want to work, travel or study abroad. We strive to provide the best solutions for the needs of job seekers and employers. WorldWideWork Recruitment is your one-stop legal source for human capital or employment opportunities.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Au Pair Olanda  -  WorldWideWork Recruitment

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close