Publicat 17 Nov 2006 | Reactualizat 15 Mar 2007 | Expiră 17 Mar 2007

Au pair ,Menajere

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Au Pair este definit ca o persoana provenind dintr-o tara straina, doritor sa-i imbunatateasca cunostintele de limba straina si sa experimenteze o noua cultura si un nou mod de viata.
Programul Au Pair permite tinerilor care sunt necasatoriti, fara persoane in ingrijire si care provin din Romania, sa vina in alte tari din Europa si sa petreaca pana la doi ani intr-o familie europeana. O persoana au pair poate ajuta in casa cinci ore pe zi, primind in schimb o alocatie rezonabila si avand dreptul la doua zile libere pe saptamana. De asemenea, i se va asigura o camera proprie si posibilitatea de a studia limba engleza. In anumite situatii, la intelegere cu familia gazda, numarul orelor saptamanale poate fi mai mare.

Avantajul pe termen lung al programului Au Pair consta in cursurile de limba engleza care se pot face aici. Universitati de renume, cum ar fi Cambridge, Oxford, organizeaza cursuri de limba engleza cu durata de pana la 1 an pentru persoanele incadrate in programul Au Pair. Costa in jur de 300 GBP pe luna iar la final se obtine o diploma recunoscuta international. In cele mai multe din cazuri (cca.70%), taxa pentru cursuri este suportata de familia gazda.

In general activitatile unui Au Pair in timpul orelor de lucru includ: ajutor in ceea ce priveste copii (baby-sitting, pregatirea unor mese usoare pentru copii, mentineara camerei copiilor in stare de curatenie, insotirea copiilor la/de la scoala) si ajutor in casa (mentinera curateniei, calcat). Munca unui AuPair va fi in general limitata la aceste activitati.

Tanarul AuPair va beneficia de 2 zile libere pe saptamana, de obicei in weekend si va beneficia de 4 saptamani de vacanta platita pe an.

Descrierea jobului

Contracte Au Pair in Anglia, Belgia, Olanda la doar 100 de euro prertul contractului , pentru tineri , tinere, dornici de a studia limba si cultura statului in care calatoresc, avand si posibilitatea de a castiga intre 400-500 euro/luna la un program de 5-6 ore/zi 5zile/saptamana.Depuneti dosarul si pana la data de 30.11.2006 si poti fi unul dintre cei 5 aplicanti care beneficiaza de o reducere de 100 % a comisonului.Contacteaza-ne acum !!!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Au pair ,Menajere  -  SC JOBCONSULTING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close