Publicat 03 Apr 2008 | Expiră 04 Apr 2008

Au pair/ menajera/ babysitter

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Doamna/ Domisoara intre 18-25 ani, avantaj cunoasterea limbii engleze nivel mediu conversational, care sa iubeasca copiii.

Descrierea jobului

Se ofera transport gratiut in Danemarca (dus-intors), cazare si masa gratuita . Aplicantii la acest job pot urma cursuri in Danemarca, de 2-3 ori/ saptamana, gratuit. Job-ul presupune menaj, gatit, dus si adus copiii de la scoala, asisitenta la teme si supraveghere a copiilor. Cei 4 copii au varste intre 7 si 10 ani.
Oferta este pe minim 1 an.

Descrierea companiei

Familie daneza

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Au pair/ menajera/ babysitter  -  mond

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close