Publicat 10 Iul 2006 | Expiră 10 Aug 2006

AU PAIR/ BABYSITTER IN MAREA BRITANIE,AUSTRIA, GERMANIA, DANEMARCA, ISLANDA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

18-29ani, necasatorit, studii medii, cunostinte la nivel conversational de limba engleza sau a tarii pentru care se aplica.
Sa fie o persoana careia sa ii placa copiii, comunicativa, sociabila. Avantaj au persoanele cu experienta in lucrul cu copiii, in cadrul unei gradinite, scoli, etc

Descrierea jobului

Programul AuPair este un program de schimb cultural ce permite oricarui tanar din Romania sa cunoasca mai bine cultura unei tari straine, ofera oportunitatea de a studia si a munci in strainatate, de a intra in contact cu oameni noi, de a lega noi prietenii si chiar de a-si imbunatati situatia financiara.Pe durata sederii lor tinerii au ocazia de a studia limba tarii gazda sau o alta limba de circulatie internationala traind si muncind in sanul unei familii gazda.
BENEFICII:
cazare (camera+baie proprii)
masa (toate mesele zilnic)
acces la toate dependintele
utilitati: Tv, Radio, CD, Internet.
Retributie lunara intre minim 400 EUR maxim 800 EUR in functie de orele lucrate si oferta familiei.
Asigurare de sanatate si in caz de accident.
Vacanta intre 1-4 saptamani in functie de durata sederii

Descrierea companiei

Kalimera Kontract este o agentie specializata pe programele interculturale avand ca parteneri diverse agentii de recrutare straine cu o vasta experienta in domeniu. In colaborare cu agentiile partenere din ISLANDA, AUSTRIA, MAREA BRITANIE, TARILE SCANDINAVE, oferim candidatilor nostri posibilitatea de a locui si lucra intr-o familie gazda intr-una din tarile mai sus mentionate pe o perioada cuprinsa intre 3 LUNI si 2 ANI.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

AU PAIR/ BABYSITTER IN MAREA BRITANIE,AUSTRIA, GERMANIA, DANEMARCA, ISLANDA  -  SC. KALIMERAKONTRACT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close