Publicat 17 Apr 2008 | Expiră 17 Apr 2008

AU PAIR / BABYSITER MAREA BRITANIE

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Necasatorit,fara copii pentru a vi se putea face permisul de munca.
Nivel de incepator al limbei engleze
Sa nu aveti probleme de sanatate
Sa nu aveti cazier

Descrierea jobului

Descrierea pe scurt a programului AUPAIR IN ANGLIA:

Programul Au Pair ofera tinerilor romani posibilitatea de a petrece pana la 24 luni in cadrul unei familii din Anglia (si nu numai), traind impreuna cu familia ca membru al ei, ajutand familia la ingrijirea copiilor si menajul usor, avand in acelasi timp posibilitatea de a urma cursuri de limba engleza . Acest program ofera posibilitatea participantelor de a calatori liber in tara respectiva, de a cunoaste si de a lega prietenii cu oameni din culturi diferite. In urma acestui program participantii isi vor dezvolta simtitor nivelul de cunoastere al limbii engleze, iar experienta dobandita le va fi extrem de utila pentru cariera lor profesionala.

Se asteapta ca participantul la acest program sa lucreze 25-35 de ore pe saptamana dupa un orar stabilit de comun acord cu familia gazda, primind in schimb minim 60-85 lire saptamana. Cazarea si masa sunt asigurate gratuit de catre familie. De regula, vi se pune la dispozitie o camera separata cu diferite facilitati (TV, internet, etc). Durata programului este de 6-24 luni.

Pentru a putea lucra ca aupair in Anglia nu mai este necesara obtinerea unei vize specifice.

Dupa o perioada de minim 1 an ca aupair in Anglia, puteti aplica pentru permis de munca in Anglia, care vă va permite să aplicaţi pentru orice loc de muncă în Anglia.

Ce facem pentru tine

Iti vom gasi o familie cu care sa te intelegi bine si alaturi de care sa ai o experienta culturala placuta.
Comisionul de 100 de lire sterline se plateste la 2 saptamani de cand ai ajuns la familie.Nu este perceput nici un alt comision.

VA RUGAM A VA VERIFICA ADRESA DE EMAIL ZILNIC DIN MOMENTUL IN CARE A-TI APLICAT PENTRU ACEST JOB.APLICATIA JOBULUI SE FACE ONLINE SI UN INTERVIU TELEFONIC.NU APLICATI DACA NU AVETI ACCES LA EMAIL
www.romaniaupairuk.ro

Descrierea companiei

Agentie online

Expirat
AU PAIR / BABYSITER MAREA BRITANIE  -  SC.UniversalCompany.srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close