Publicat 07 Sep 2007 | Reactualizat 06 Oct 2007 | Expiră 07 Sep 2007

Au Pair/Baby Sitter Marea Britanie si Italia

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Tanara/tanar cu varsta 21-27 ani ptr.Marea Britanie ,21-30 ani ptr.Italia.
-Cunoscator limba engleza sau italiana cel putin la nivel conversational
-Cazier curat
-Studii medii sau universitare
-Experienta in lucrul cu copiii este un avantaj
-Permisul de conducere este un avantaj

Optional,candidatii interesati pot aplica si pe site-ul agentiei Aqua Marine Business srl.: www.aquajobscenter.ro (vezi Au Pairs/Application form)

Descrierea jobului

-\"Au Pair\"este un program international de schimburi interculturale,functionand in baza Acordului European la care a aderat si Romania.Acest program ofera tinerilor romani posibilitatea de a petrece pana la 24 de luni in cadrul unei familii din Marea Britanie,Italia,Franta,Germania,Olanda,Danemarca,Suedia,Norvegia etc.,traind impreuna cu familia ca membru al acesteia,ajutand la supravegherea copiilor minori si menaj usor.Se asteapta ca participantii la acest program sa lucreze max.35 ore pe saptamana,dupa un orar stabilit de comun acord cu familia gazda,beneficiind de min.2 zile libere pe saptamana.
Au-Pairul beneficiaza de cazare si masa gratuite,avand propria camera in locuinta familiei,acces la internet,telefon,TV,sound system,etc.,vacanta platita dupa fiecare 6 luni de activitate,cursuri platite de limba engleza.Unele familii ofera un autoturism ptr.ducerea/aducerea copiilor la/de la scoala/gradinita/cresa,plimbari cu acestia,dar si ptr.folosinta personala a au-pairului.

Descrierea companiei

AGENTIE AUTORIZATA DE SELECTIE SI PLASARE DE FORTA DE MUNCA IN STRAINATATE

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Au Pair/Baby Sitter Marea Britanie si Italia  -  AQUA MARINE BUSINESS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close