Publicat 28 Iul 2008 | Reactualizat 25 Aug 2008 | Expiră 28 Aug 2008

AU PAIR/baby sitter in familii din Franta, Anglia, Germania

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Tinerele iubitoare ale culturii si civilizatiei europene pot petrece un sejur de 6-12 luni in familii din Franta, Anglia sau Germania prin intermediul Programului Au Pair, perfectionandu-si cunostintele de limba si realizand castiguri banesti, desfasurand activitati de supraveghere si insotire a copiilor la gradinita, la scoala si la joaca.

Destinatiile cele mai frecvente:

Franta - Paris si orasele din apropierea Parisului (Ile-de-France), in nord-vest (Bretagne, Normandie), sud-vest (Poitou-Charentes, Aquitaine).

Anglia – Londra si alte orase din sudul si sud-estul Angliei: Brighton, Canterbury, Dover, Watford, Gloucester, Luton, Slough, Oxford.

Germania - orasele Frankfurt am Main (landul Hessen), Stuttgart (landul Baden-Wurttemberg), Munchen (landul Freistaat Bayern) si Mainz (landul Rheinland-Pfalz).

Informatii detaliate www.ejoburi.ro

Cerinte:

Studii minim liceale cu bacalaureat.
Cunoastinte de limba minim conversational
Aptitudini si plăcerea de a lucra cu copiii
Studiile superioare, permisul de conducere constitue avantaje
Varsta maxima 29 ani pentru Franta, 25 Germania si 28 ani pentru Marea Britanie.

Descrierea jobului

Se ofera:

Gazduire si masa in familii.
Permis de sedere legala in tara gazda
Asigurare medicala si sociala
Telefon mobil. Acces internet
Abonament pentru transportul in comun
Concediu de odihna platit
Cursuri de limba
Conditii pentru vizitarea obiectivelor istorice si culturale
Asistenta si consiliere pe toata durata programului

Descrierea companiei

Agentie specializata in Managementul resurselor umane, cu activitatea principala Selectia si plasarea fortei de munca. Promoveaza programe culturale pentru tineri in Uniunea Europeana, avand parteneriate cu agentii prestigiose din strainatate. Sprijina accesul pe piata europeana a fortei de munca, oferind servicii la cele mai inalte standarde.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

AU PAIR/baby sitter in familii din Franta, Anglia, Germania  -  Kriss Consult

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close