Publicat 15 Mai 2019 | Reactualizat 12 Iun 2019 | Expiră 15 Iun 2019

Atención al cliente en español

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Queremos que nuestros empleados estén inspirados y motivados, queremos que se sientan orgullosos de pertenecer a nuestro equipo. Los ayudamos a construir sus carreras profesionales.
Teleperformance Rumanía está buscando Representantes de Servicio de Atención al Cliente que hablen con fluidez el idioma español. Si sabes como mejorar la experiencia del cliente, manejando preguntas y preocupaciones con pasión, profesionalismo y amabilidad, ¡esta oferta de trabajo es para ti!

Descrierea jobului

Te ofrecemos:
• Contrato de trabajo Full time / Part time
• Salario competitivo
• Horario de trabajo flexible
• Oficina de clase alta y moderna ubicada en Bucarest
• Entorno de trabajo multicultural y equipos de edades mixtas
• Paquete de beneficios: vales de comida, transporte público, tarjetas de descuentos a través de diferentes socios, atención médica privada.

Descrierea companiei

Teleperformance, liderul mondial pe piata serviciilor externalizate de management al experientei cu clientii, dezvolta in parteneriat cu companii importante din diverse industrii, strategii referitoare la relatia cu clientii acestora, folosind multiple canale de comunicare. Compania furnizeaza rezultate superioare prin operatiunile de suport clienti, achizitii, suport tehnic, colectare creante, s.a. În 2015, aceasta a raportat venituri consolidate de 3.4 miliarde € (3.7 miliarde $, pe baza € 1 = $ la 1.11).

Grupul opereaza 147.000 de stații de lucru, cu aproape 190.000 de angajati in 311 centre de contact, în 65 de țări și deservind mai mult de 160 de piețe. Acesta gestionează programe în 75 de limbi și dialecte, în numele marilor companii internaționale dintr-o mare varietate de industrii.

In Romania, si-a inceput activitatea in 2004 devenind in scurt timp lider pe piata locala. In prezent are peste 750 de angajati care vorbesc fluent italiana, franceza, spaniola, engleza, germana, rusa, maghiara, poloneza, bulgara si ucraineana.

Expirat
Atención al cliente en español  -  Teleperformance Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close