Publicat 29 Mai 2008 | Reactualizat 27 Iun 2008 | Expiră 29 Iun 2008

Assistent manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Student/a la specialiezarea Contabilitate, Stiinte Administrative sau Management;
- Eventualele activitati anterioare in domeniul economic sunt binevenite;
- Cunoasterea foarte buna a uneia dintre limbile: engleza, franceza sau germana;
- Buna comunicare, stapanire de sine si capacitate de a invata.

Descrierea jobului

In cadrul Serviciului Administrativ Contabil al Pentalog, veti completa echipa existenta prin cunostintele Dvs. teoretice si veti ajuta la indeplinirea urmatoarelor task-uri:
- redactarea contractelor de munca, a actelor aditionale;
- mentinerea relatiei cu Registrul Comertului, cu Administratia Financiara, sau alte organisme/institutii ale statului;
- furnizarea de raspunsuri juridice in diverse contexte;
- intocmirea de documente sau de dosare;
- asistenta in lucrul cu cetatenii straini;
- alte mici comisioane.

Beneficii:
- Dobandirea si dezvoltarea competentelor in cadrul unei societati in plina dezvoltare;
- Posibilitatea dezvoltarii unei viitoare cariere;
- Salariu motivant, tichete de masa si asigurare medicala;
- Program flexibil de intre 20-40 de ore/saptamana.

Trimiteti scrisoare de intentie si CV la adresa: rotelea@pentalog.fr

Descrierea companiei

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti, Brasov-Sibiu, Iasi), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orlans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt).

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M€. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 210 de persoane, iar in momentul de fata avem un efectiv de 250 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.

Expirat
Assistent manager  -  GRUP PENTALOG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close