Publicat 12 Aug 2017 | Expiră 15 Aug 2017

Assistant Manger Sales

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ești in căutarea de noi surse de inspirație? Am putea oferi oportunitatea pe care ai cautat.
Excelera oferă funcția de asistent manager responsabil de coordonarea vânzărilor pentru portofoliul de produse exclusiv.

Descrierea jobului

Cerinte:
- Experienta in vanzari, mai ales B2B
- Limba engleza la nivel avansat
- Bază de know-how-ul cu privire la produsele bancare și de plată electronică
- Familiarizat cu tehnologii moderne de comunicare
- Permis de conducere Cat. B

Beneficii:
- Salariul de bază
- Bonusuri bazate pe succesul de vânzări și mentenanța clienți
- Potențialul de creștere spectaculoasă
- Telefon și laptop

Descrierea companiei

Cu Excelera Prepaid MasterCard® in RON oferim soluția perfectă pentru plăți în întreaga lume, tranzacții online și datorita propriul numar de cont IBAN incasarea de salariu si altor transferuri bancare. Suntem singur operator din Romania cu posibiliate de a incarca instant carduri cu numerar prin peste 2200 de kioskuri de plata in toata tara.
Prin Excelera Prepaid MasterCard® iți oferim toate servicii de plati fara sa ai nevoie de un contract cu banca. Fara dobanzi, fara penalitați. Garantat !

Excelera® a fost fondată de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul plăților electronice și a industriei serviciilor și este o compania privată și total independentă.
Excelera® a făcut o serie de parteneriate internaționale cu instituții selecte din sectorul financiar și de plăți mobile făcând-o în prezent singurul furnizor de soluții inteligente de tip prepaid în România.

Excelera® oferă noi idei inovatoare pentru persoane fizice și companii. Însoțit de Excelera® Partners, un program de afiliere puternic și Excelera® Service Points, rețeaua de agenții Excelera® vom integra toate nivelurile de servicii și oferi diverse oportunități pentru posesorii de carduri și partenerii de afaceri. De asemenea putem livra soluții de fidelizare personalizate de tip white label și co-brand cliențiilor noștri corporatiști.

Expirat
Assistant Manger Sales  -  SCNET PAYMENT SERVICES SRL