Publicat 03 Iul 2008 | Reactualizat 01 Aug 2008 | Expiră 03 Aug 2008

Assistant Manager / Secretara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam o persoana ordonata, descurcareata, care se poate organiza si mobiliza cu usurinta, punctuala si responsabila, careia sa ii place sa lucreze intr-un mediu foarte dinamic, inconjurata de oameni simpatici, deschisi si profesionisti.
O persoana deschisa, cu abilitati de comunicare atat cu colegii, in interiorul companiei, dar si in interactiunile cu clientii si furnizorii.

Descrierea jobului

Ne asteptam ca persoana pe care o dorim membra a echipei noastre sa poata indeplini urmatoarele lucruri:

- sa indeplineasca activitatile de secretariat;
- sa poate lucra si cu documente oficiale (contracte, facturi etc), ajutand in acest sens departamentul financiar-contabil;
- sa se ingrijeasca de existenta in firma a obiectelor si lucrurilor necesare in firma, pentru o buna desfasurare a activitatii de zi cu zi a colegilor;
- sa mentina relatia cu furnizorii;
- sa nu aiba trac in a suna sau a interactiona cu clientii pentru comunicari punctuale, organizatorice.

Beneficii:
Salariu motivant
Conditii foarte bune de munca
Mediu de lucru creativ, deschis, tanar
Posibilitatea de a evolua o data cu compania
Telefon de firma

Descrierea companiei

Kondiment Group este una dintre primele agentii interactive full-service din Romania, fondata in 2001.
In 2007 KONDIMENT deschide un birou in GERMANIA, la Munchen. Productia ramane la BUCURESTI. In Kondiment lucreaza acum o echipa de specialisti in project management, web design, multimedia, web development, media planning & buying, optimizare pentru motoarele de cautare, campanii SEO si PPC.
Poti afla mai multe despre valorile companiei intrand pe pagina noastra - www.kondiment.ro. Altfel, iti putem spune ca suntem niste persoane simpatice, al caror scop in viata profesionala este succesul prin hyperspecializare si ca incercam sa facem din munca impreuna o activitate distractiva si antrenanta.
Asteptam sa te cunoastem!

Expirat
Assistant Manager / Secretara  -  Kondiment Group

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close