Publicat 01 Iul 2008 | Reactualizat 30 Iul 2008 | Expiră 01 Aug 2008

Assistant Manager / Secretara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Asistă managementul în probleme de comunicare, documentare şi coordonare a gestiunii interne a companiei; redactează scrisori cu caracter comercial şi răspunde la scrisorile primite. Execută lucrări de birou şi secretariat; înregistrează şi prelucrează date şi clasifică documente; realizează trierea, înregistrarea şi distribuirea corespondenţei, asigură activităţi de protocol pentru conducerea C&V WATER CONTROL

Descrierea jobului

Uşurinţă în exprimarea ideilor, deprinderea de a vorbi în public
Capacitate de relaţionare interumană
Capacitate de a înţelege mesajul verbal, scris
Aptitudinea de a lucra cu documente
Asumarea responsabilităţilor
Rezistenta la sarcini repetitive
Adaptare la sarcini de lucru schimbătoare
Echilibru emoţional
Memorie dezvoltată, capacitate de a reţine informaţii
Eficienţă profesională
Menţinerea unei atmosfere colegiale în relaţiile de muncă
Profil etic/integritate;
Receptivitate la solicitările profesionale (capacitate de mobilizare personală pentru finalizarea într-un timp cât mai operativ a sarcinilor ce-i revin)
Reprezintă C&V WATER în relaţiile cu clienţii, furnizorii şi orice alte persoane interesate de activitatea organizaţiei, pentru informaţii de ordin general

Descrierea companiei

Firma noastra se concentreza pe dezvoltarea si comercializarea de echipamente si tehnologie pentru tratarea apei potabile si uzate in aplicatii rezidentiale, comerciale, industriale si municipale. Activitatile noastre cuprind atat importul de echipamente si subansamble necesare producerii statiilor cat si productia elementelor si subansamblelor necesare alcatuirii acestora.

Expirat
Assistant Manager / Secretara  -  C&V Water Control

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close