Publicat 06 Feb 2006 | Reactualizat 05 Mar 2006 | Expiră 09 Mar 2006

asistet social/consilier medical/instructor IT/consilier antreprenorial/coordonator local

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

In vederea alcatuirii echipei locale, PNUD selecteaza:
- 2 asistenti sociali. Cerinte: studii de specialitate; experienta profesionala de min. 1 an; buna cunoastere a legislatiei si sistemului de protectie sociala; abilitati de comunicare.
- 1 consilier medical. Cerinte: studii de specialitate; experienta profesionala de min. 1 an; cunostinte solide legate de planificare familiala, prevenirea/tratarea bolilor transmisibile, serviciile publice existente.
- 1 instructor IT. Cerinte: studii de specialitate; experienta profesionala de min. 1 an.
- 1 consilier antreprenorial. Cerinte: studii de specialitate; experienta profesionala min. 1 an.
- 1 coordonator local. Cerinte: studii superioare, experienta in managementul proiectelor; abilitati de comunicare.Cei interesati sunt rugati sa trimita CV si Scrisoare de intentie pana la data de 9 Martie 2006, pe adresa: PNUD, Blvd. Nicolae Balcescu, Nr. 35 A, Et. 5, Ap. 10 sau la nr. de fax: 0311 021 451 sau prin e-mail: florin.puscau@undp.org, in atentia D-lui Florin Puscau. Numai candidatii selectionati vor fi contactati

Descrierea companiei

Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare deruleaza in parteneriat cu Primaria Municipiului Galati si Prefectura Judetului Galati proiectul “Centrul de Sprijin Social pentru Romi”. Centrul va fi situat in Loc. Galati si va sprijini integrarea socio-profesionala a romilor oferind servicii de informare si consiliere medicala si sociala, instruire IT, consiliere antreprenoriala, sprijin pentru promovarea identitatii culturale a romilor

Expirat
asistet social/consilier medical/instructor IT/consilier antreprenorial/coordonator local  -  UNDP

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close