Publicat 31 Mai 2021 | Reactualizat 18 Iun 2021 | Expiră 30 Iun 2021

Asistenti medicali Italia-Como, Torino, Milano, Genova

20 posturi

Candidatul ideal


Cautam:

  • Persoane serioase si motivate aflate in posesia diplomei de asistent medical generalist
  • Un nivel conversational bun al limbii italiene
  • Minima experientă în domeniu.

Descrierea jobului

Societate cu o vasta experienta in domeniul sanitar italian, angajeaza asistenti medicali generalisti pentru spitale si case de batrani in Italia (Como, Milano, Torino, Genova, Venezia)

Angajarea se face in baza Decretului 18 din martie 2020, art.13, pe baza diplomei de asistent medical si a certificatului de membru, in concluzie pentru intocmirea contractului de munca nu este necesar sa aveti diploma de asistent medical recunoscuta in Italia si nici inscrierea la OPI(fost IPASVI)

Societatea noastra este ceea care se va ocupa de toate procedurile necesare pentru integrarea în sistemul sanitar italian, evident veti avea parte de suport atât in limba romana cât si italiană.

Oferim:

  • Un salariu de 1850 euro net pe luna, orele suplimentare platite separat
  • Cazarea gratuita pe întreaga durată a contractului asigurata de societate sau 300 de euro/lunar pentru cazare in cazul in care doriti sa locuiti pe cont propriu
  • Decontarea cheltuielilor de transport dupa prima saptamana de munca
  • Ajutor in intocmirea si obtinerea recunoasterii diplomei de asistent medical din partea Ministerului Sanatatii din Italia
  • Suport si consiliere in limba romana atat pentru inscrierea la Ordinul Asistentilor din Italia cat si pentru alte aspecte.
Persoanele interesate ne pot contacta la tel. +393533125029 sau +393884051075.

Descrierea companiei

A.I.W.SRL este o companie cu o vasta experienta in domeniul serviciilor sanitare atat in Romania cat si peste hotare, am luat nastere din dorinta de a contribui la inbunatatirea serviciilor medicale prin angajarea unui personal calificat si competent.

Cuvintele cheie pentru noi sunt profesionalism, seriozitate si dedicare.
Deviza noastra este: Impreuna pentru o viata mai buna !!!

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Asistenti medicali Italia-Como, Torino, Milano, Genova  -  A.I.W.SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close