Publicat 18 Nov 2007 | Reactualizat 17 Dec 2007 | Expiră 19 Dec 2007

ASISTENTI MEDICALI, INGRIJITOARE,INFIRMIERE,

50 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

MONDO JOBS SRL SELECTEAZA :
• VORBITORI DE LIMBA GERMANA (SI PESTE 50 ANI),CU EXPERIENTA IN INGRIJIREA BATRANILOR/BOLNAVILOR,PENTRU MUNCA LA DOMICILIUL VARSTNICILOR IN GERMANIA.ASIGURAM CONTRACT DE MUNCA SI PACHET SALARIAL AVANTAJOS;
• ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI,PEDIATRII,OSTRETICA-GINECOLOGIE,CU SAU FARA EXPERIENTA,PENTRU SPITALE SI CASE DE ODIHNA DIN BELGIA (CU CONTRACT DE MUNCA MINIMUM 2 ANI)SAU LA DOMICILIUL PACIENTILOR IN GERMANIA (CU DETASARE 3 LUNI).
• OFERIM VARIANTE ASISTENTILOR CARE DORESC SA LUCREZE IN BELGIA SI CARE NU VORBESC LIMBI STRAINE.

Descrierea jobului

SE OFERA:
-CONTRACT DE MUNCA (ASIGURARILE MEDICALE SI SOCIALE PLATITE);
-PACHET SALARIAL AVANTAJOS,CONFORM CU POZITIA SOLICITATA.INFORMATII SUPLIMENTARE LA 0721.841.562 SAU 0752.035.104 SAU GHIRINA@YAHOO.COM
IMPORTANT!!! FIRMA NU PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA DE INSCRIERE DE LA CANDIDATI.

Descrierea companiei

SOCIETATE RECRUTARE FORTA DE MUNCA
Nr.de contact:
0721.841.562, 0752.035.104
ghirina@yahoo.com

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ASISTENTI MEDICALI, INGRIJITOARE,INFIRMIERE,  -  SC MONDO JOBS SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close