Publicat 22 Dec 2016 | Reactualizat 22 Ian 2017 | Expiră 23 Ian 2017

Asistenti medicali: Incepe-ti cariera in Anglia – FARA COMISION

20 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Te afli printre asistentii medicali romani care doresc sa isi inceapa sau continue cariera in Anglia, unde cunostintele si dedicarea ta pentru meseria pe care o practici vor fi rasplatite pe masura ? Noi te putem ajuta, fie ca preferinta ta este sa lucrezi intr-un spital din UK sau intr-un azil (care home).

Agentia de recrutare Fronterra Recruitment, cu sediul in Marea Britanie are o experienta de peste un deceniu in recrutarea internationala, plasand cu succes mii de candidati in strainatate. Testimoniale ale candidatilor pe care i-am ajutat sa isi gaseasca un loc de munca puteti gasi pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/fronterra/?fref=ts sau pe site-ul web http://fronterra.co.uk .

Fronterra Recruitment nu percepe comision din partea candidatilor, oferind si asistenta gratuita in ceea ce priveste obtinerea PIN-ului (necesar pentru a profesa ca asistent medical in Anglia).

Colaboratorii Fronterra sunt o serie de numeroase aziluri si spitale private de pe intreg teritoriul Marii Britanii, inclusiv din Devon, East Sussex, West Sussex, Guilford, Kent, Sutton, Southampton, Oxford, Greater London, Bristol, New Milton. Angajatorii cu care colaboram cauta in permanenta asistente si asistenti medicali pentru a ocupa posturile libere pe care le au.

Daca iti doresti sa profesezi intr-un mediu de lucru la standarde europene, care iti va oferi oportunitatea sa ai stilul de viata pe care ti l-ai dorit dintotdeauna, tot ce trebuie sa faci este sa aplici acum!

Descrierea jobului

Iata ce iti oferim:
Salariul asistentilor cu PIN este cuprins intre £13 - £17 (ceea ce inseamna un venit net cuprins intre £2,180/luna si £2,800/luna) iar cel al asistentilor medicali aflati in asteptarea PIN-ului intre £7.2 - £8.5 (£1,325 si £1,516).

- contract de munca ce se semneaza din tara, full time, cu 37.5 ore/saptamana, plus posibilitatea de ore suplimentare
- cazare oferita contra cost de angajator: intre £250-400/luna
- training initial platit de catre angajator
- uniforme de munca oferite gratuit de catre angajatori
- asigurare de sanatate si contributie la pensie
- oportunitatea de a lucra ca infirmier pana la obtinerea PIN-ului
- asistenta gratuita in obtinerea PIN-ului
- asistenta din partea noastra si a angajatorului pentru a intocmi documentatia necesara pentru a lucra legal in Marea Britanie
- sprijin permanent din partea agentiei noastre, nu doar inainte de plecare, dar si dupa ce ai ajuns in Anglia

Alte beneficii oferite de unii dintre angajatori:
- vei asteptat intampinat la aeroport
- iti va fi decontat biletului de avion
- pauze platite
- o masa gratuita pe tura
- avans dupa primele 2 saptamani de munca

Ce ne dorim de la tine:
- sa detii calificare de asistent(a) medical(a) generalist
- sa cunosti limba engleza la nivel mediu, conversational (B1)
- experienta in domeniu este un avantaj, este nu este obligatorie
- PIN eliberat de NMC UK pentru a profesa ca registered nurse in UK; in cazul in care nu-l detineti, va vom oferi asistenta GRATUITA pentru obtinerea lui. De asemenea sunt acceptate si persoanele care se afla in curs de inregistrare
- dorinta si entuziasmul de a incepe sau continua o cariera stralucita in Marea Britanie

Daca esti gata sa te alaturi asistentilor medicali din UK, intr-un nursing home sau spital, aplica acum si noi te vom contacta pentru a discuta mai multe detalii.

Descrierea companiei

Fronterra Recruitment is a UK based international recruitment agency, with British & Romanian capital. We recruit and place quality candidates across countries spawning over 3 continents in a vast range of industries ranging from hospitality to construction and from healthcare to accountancy. We passionately strive to provide our clients with a first class recruitment service, and to serve our candidates with an honest, transparent and ultimately rewarding approach. We do not under any circumstances charge candidates a recruitment fee. For more information, please visit our website www.fronterra.co.uk 

Or visit us on facebook: 

www.facebook.com/pages/Fronterra-Recruitment/

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Asistenti medicali: Incepe-ti cariera in Anglia – FARA COMISION  -  FRONTERRA RECRUITMENT LTD