Publicat 04 Ian 2008 | Reactualizat 02 Feb 2008 | Expiră 04 Feb 2008

ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI CU COLEGII MEDICALE

30 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Selectam,recrutam si obtinem CERTIFICATUL DE CONFORMITATE pentru ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI,OBSTRETICA-GINECOLOGIE,PEDIATRI interesati sa lucreze in spitale si case de odihna si tratament din Belgia. Cerinte: · diploma de studii (scoala postliceala sanitara, colegiu)cu durata de 3 ani si un numar de 4600 ore de studiu, conform planului de invatamint; cunostinte de limba franceza (organizam cursuri Gratuite pentru cei interesatiin localitatile in care avem 10 candidati).Limbile germana sau engleza constituie un avantaj.Oferim variante pentru asistentii care deocamdata nu vorbesc limbi straine.

Descrierea jobului

Se ofera: Conditii de lucru (orar, salariu, avantaje) similare cu cele ale angajatilor locali; Salariu incepand de la 1700 Euro brut (orele suplimentare si turele de noapte platite extra). Societatea ofera asistenta in obtinerea echivalarii studiilor. Furnizam, de asemenea, sprijin in gasirea unei locuinte. IMPORTANT!!! FIRMA NU PERCEPE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA DE INSCRIERE DE LA ASISTENTI. FORMULAR de contact Actele necesare pentru intocmirea dosarului de echivalare a studiilor : certificat de nastere international (document format A4) diploma de bacalaureat diploma de asistent medical generalist foaia matricola de la scoala postliceala sanitara planul de invatamint de la scoala postliceala sanitara adeverinta cu orele de instruire practica efectuate in unitatile spitalicesti pe parcursul fiecarui an de studiu copie dupa toate paginile pasaportului CV in limba franceza 4 poze tip carte de identitate Toate aceste documente trebuie prezentate in original. Nu este necesara traducerea lor, aceasta se va efectua in Belgia. Procedura de echivalare a diplomelor dureaza intre 8 si 10 saptamini de la depunerea dosarului complet pentru absoventii de colegiu si 20-22 de saptamani pentru absolventii de scoala postliceala . Procedura pentru obtinerea permisului de lucru (in sarcina angajatorilor belgieni) dureaza intre 4 si 8 saptamini. Pentru demersurile privind obtinerea vizei de sejur la Ambasada Belgiei din Romania sint necesare maxim 2 saptamini. In concluzie, intreaga procedura dureaza maxim 6 -8luni, de la depunerea dosarului complet si cistigarea interviului cu angajatorii. Transportul de la domiciliul fiecarui candidat selectionat pina la locul de munca din Belgia este in sarcina ANGAJATULUI. Pentru informare, preturile estimative pentru destinatia Bucuresti – Bruxelles sint : cu autocar 135 – 155 Euro (durata traseului – aprox. 45 ore) cu avion 165 – 185 Euro (durata traseului - 4 ore) Se furnizeaza sprijin in gasirea unei locuinte. Preturile estimative sint: apartamente de 2 sau 3 camere : 350-400 Euro/camera/persoana (cheltuielile pentru utilitati incluse) - colocatarii prefera sa locuiasca impreuna, fiecare avind camera sa, pentru a suporta mai usor costurile utilitatilor garsoniere sau locuinte tip studio : 500 – 550 Euro/persoana (cheltuielile pentru utilitati incluse)
1.Actele se depun la sediul firmei noastre in Arad in baza unui proces verbal de predare-primire cu enumeratia
fiecarui act in parte.
2.Actele se trimit direct in Belgia ,adica : diploma de liceu foaia matricola, diploma de scoala post liceeala foaia matricola si dovada celor 4600 de ore studiu.
3.Actele dvs nu vor ajunge in Belgia decat dupa ce veti trece testul de limba franceza sau flamanda, contractul cu spitalul se semneaza ulterior trecerii testului de de limba franceza sau flamanda.Examinarea va fi facuta de un reprezentant belgian al spitalului.
4.Procedura de echivalare, legalizare a diplomelor se va incepe dupa ce ati trecut testul de limba si ati semnat deja contractul cu spitalul,echivalarea si legalizarea documentelor nefiind un impediment sau un mod de a respinge dosarul asistentului medical.
5.Dupa incheierea contractului de mediere GRATIS dupa ce veti depune actele la primul pas diplomele de scoala si dovada orelor 4600, iar dvs va declarati apt pt interviu noi va vom comunica data in timpul cel mai scurt posibil si la o locatie cat mai apropiata de locuinta dvs.
6.Contractul de mediere garanteaza locul de munca in baza legii 156 ,si faptul ca pana la etapa asta dvs.deja ati semnat contractul cu spitalul.
7.Organizam cursuri de limba franceza in orasele unde avem un numar minim de 10 candidati,unde nu, candidatul se obliga sa invete limba franceza pe cont propriu.Organizam de asemenea cursuri de limba flamanda pentru candidatii care vorbesc limbile germana,engleza sau nu vorbesc nici o limba straina.
Dupa incheierea contractului de mediere noi va vom aronda celui mai apropiat punct de lucru al firmei noastre fata de locatia dvs.Va asteptam.

Descrierea companiei

SOCIETATE RECRUTARE FORTA DE MUNCA
Nr.de contact:
0723 056 243 0766 355 065

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI CU COLEGII MEDICALE  -  www.sante.completdesign.ro