Publicat 07 Nov 2019 | Expiră 08 Dec 2019

Asistenti Medicali Generalist

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

•Scoală postliceala sanitară/facultate absolvită ca asistent medical
•cu sau fară specializare (generalist, anestezie, chirurgie, chirurgie cardiacă, medicină internă, terapie intensivă, sala de operaţii, pediatrie, psihiatrie, reabilitare/reanimare, etc.)
voinţa de a învăţa limba Germană si de a vă integra,
•un grad avansat de empatie pentru diferitele situaţii întâlnite, pentru pacienţi şi familiile acestora,
•un stil de muncă independent şi autonom,

•sa cunoasca cele 14 nevoi fundamentale ale pacientului dupa principiile formulate de Virginia Henderson si sa le aplice la locul de munca
•şi – nu în ultimul rând – o atitudine pozitivă şi deschisă la locul de muncă.

Descrierea jobului

Ce oferim noi:

Curs calificat de limba Germană GRATUIT (Goethe, Telc cu minim 700 ore intensive, timp de maxim 9 luni, cursul fiind în valoare de optmii euro),
Cazare asigurată de clinica angajatoare pana la obtinerea recunoasterii diplomei de asistent medical,
Preluarea tuturor costurilor de traducere şi recunoaştere a calificărilor dobândite.
Salariu de practicant de € 1500/lună pana la recunoasterea diplomei (la maxim 120 de ore lucrate concomitent cu cursurile de limba Germană).
In cazul candidaṭilor care au cunoştiinṭe de limba germana, aceştia vor primi o suma de bani pe nivelul de limba germana obṭinut pana in momentul incheierii contractului.
Nivelul A1: 300 euro, A2: 600 euro, B1: 900 euro, B2: 1200euro.

La sfârşitul proiectului, după sustinerea examenului B2 de limba Germană, vă aşteaptă:

Recunoaşterea profesională completă în Germania,
Un contract de muncă pe perioada nedeterminata ca asistent medical (NU infirmier!)
Salariu de bază conform tarifului colectiv German de la 2600 € brut până la 4700 € brut/luna (în functie de vechime/experienta), plus alocaţii speciale şi sporuri.

Descrierea companiei

Căutăm in permanenţă personal medical, cu diplomă recunoscută/nerecunoscută inca in Germania – oferim contracte de munca pe perioada nedeterminata la clientii nostri din intreaga Germanie.

Proiectele se desfășoară de obicei la fața locului, în incinta instituției angajatoare, și rezultă într-un contract de muncă permanent, pe durată nedeterminată, in conformitate cu legislația și tarifele germane.

Pe tot parcursul proiectului, candidații sunt susținuți de către profesorii noștri de limba germană și de managerii proiectului. Împreună cu o persoana responsabila din partea clinicii angajatoare.

Mai presus de toate, obiectivul nostru nu este numai acela de a ajuta candidații străini în a obține recunoașterea profesională și un loc mai bun de muncă, ci și cel de a-le asigura cea mai ușoară și comfortabilă integrare în noul acasă. Întotdeauna în conformitate cu motto-ul nostru: tratăm oamenii cu care avem de-a face în același mod în care si noi la randul nostru ne-am dori sa fim tratati intr-o situatie similara.

Vă aşteptăm cu nerăbdare!

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la [email protected].

Asistenti Medicali Generalist  -  Zaquensis Health Recruiter

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close