Publicat 27 Ian 2017 | Reactualizat 24 Feb 2017 | Expiră 28 Feb 2017

ASISTENTI DE INGRIJIRE LA DOMICILIU PENTRU MAREA BRITANIE - EVENIMENT DE RECRUTARE ACUM IN ORASELE MARI DIN ROMANIA

10 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Asistenti de ingrijire la domiciliu PENTRU MAREA BRITANIE

Alpenbest Care Ltd. UK organizeaza in Romania zi deschisa de recrutare

BUCURESTI – 11 februarie, ora 10.00
PIATRA-NEAMT – 18 februarie, ora 10.00
CLUJ-NAPOCA – 20-21 februarie, ora 17.30

Sunteti invitati sa participati la ziua deschisa de recrutare din orasul cel mai apropiat de dumneavoastra, unde veti primi toate informatiile necesare si veti sustine un interviu cu reprezentantul roman al companiei.

Se cauta persoane responsabile, intelegatoare, adaptabile, dinamice si carora le place sa ajute, pentru ingrijire adulti la domiciliu

Experienta nu este obligatorie, limba engleza - nivel mediu conversational, carnetul auto reprezinta un avantaj.

Postul presupune oferirea de servicii de ingrijire la domiciliu persoanelor vulnerabile, ajutandu-le cu deplasarea, administrarea medicamentelor, servirea mesei, menajul, mentinerea igienei personale, mentinerea unei atmosfere placute si sanatoase.

Se ofera training complet, contract de munca permanent, 28 de zile de concediu platit, contributie pentru pensie. Veti avea posibilitatea de perfectionare si obtinerea NVQ. Salariu mediu este intre 9-9.40 lire/ora. Va ajutam cu cazarea, deschiderea contului bancar si obtinerea NIN (Numar National de Asigurare).

Candidatii selectati vor efectua ulterior un control de cazier juridic, vor trimite doua referinte de la angajatorii anteriori si CV in limba engleza.

Aplicati acum pentru a va confirma participarea.

Va asteptam cu interes la adresele:

Bucuresti – NH Bucharest Hotel, Bld. Mircea Voda nr. 21 pe data de 11 februarie
Piatra-Neamt – Central Plaza Hotel, Piata Petrodava nr. 1-3 pe data de 18 februarie
Cluj-Napoca – Cluj Business Class Hotel, Str. Viilor nr.20 pe 20 si 21 februarie

Pentru mai multe detalii scrieti-ne la adresa recruitsurrey@alpenbestcare.co.uk sau sunati la telefon RO: 0040 723 376 588 sau UK: 0044 1932 2555 000.

Alegeti cu noi un loc de munca sigur si placut care sa va aduca satisfactiile de care aveti nevoie!

Descrierea companiei

Alpenbest Ltd este o companie dedicata ingrijirii persoanelor in varsta, cu diverse probleme de sanatate sau infirme. Suntem specializati in furnizarea de servicii medicale prin intermediul asistentilor de ingrijire care se deplaseaza la adresele pacientilor.

Sediul companiei este in Kingston upon Thames, Londra si isi desfasoara activitatea in urmatoarele orase: Kingston upon Thames,Surbiton, New Malden, Raynes Park, Wimbledon, Epsom, Worcester Park, Stanwell,Staines, Ashford, Shepperton, Sunbury, Walton On Thames, Weybridge, Hersham,Esher, Molesey, Thames Ditton, Guildford, Woking, Byfleet, Addlestone,Chertsey.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ASISTENTI DE INGRIJIRE LA DOMICILIU PENTRU MAREA BRITANIE - EVENIMENT DE RECRUTARE ACUM IN ORASELE MARI DIN ROMANIA  -  Alpenbest Care LTD