Publicat 10 Aug 2007 | Reactualizat 09 Sep 2007 | Expiră 10 Aug 2007

Asistenta medicala obstetrica-ginecologie

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Calitati : seriozitate , persuasiune , dorinta de a munci si a invata , rezistenta la stres , experienta in domeniu ( proba practica si recomandari ), tinuta impecabila , adaptabilitate la nou . Foarte importanta este detinerea autorizatiei de libera practica (valabila).

Descrierea jobului

Responsabilitati specifice : suport informational de calitate pentru pacienti , pregatirea pacientelor si supravegherea lor post interventii , sustinerea medicului pe timpul efectuarii diverselor manevre si interventii , recoltarea de probe biologice , administratrea tratamentelor la recomandarea medicilor , acordarea primului ajutor in cazuri de urgenta , efectuarea procedurilor de sterilizare , inregistrarea datelor cu caracter confidential .
Beneficii : inregistrarea contractului de munca din prima zi , bonusuri lunare in functie de performante , prime bianuale , accesul gratuit la serviciile clinicii , plata orelor suplimentare , integrare rapida intr-un mediu de lucru profesional.

Descrierea companiei

Clinica Marie Stopes face parte din organizatia cu acelas nume , cu sediul la Londra , si detinatoare a mai mult de 40 de clinici in intreaga lume . Suntem prima clinica de acest gen deschisa in Romania dupa revolutie , avem o cultura organizationala solida si resurse umane de calitate. Dorim sa ramanem pe piata serviciilor medicale romanesti ca parteneri de incredere.

Expirat
Asistenta medicala obstetrica-ginecologie  -  Fundatia Marie Stopes International

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close