Publicat 11 Ian 2008 | Reactualizat 10 Feb 2008 | Expiră 11 Feb 2008

Asistenta medicala / infirmiera / ingrijire persoane varstice in Germania

20 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cunoaşterea la nivel comunicaţional a limbii germane
Rezistenţă la stres
Onestitate
Experienţa în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice, a persoanelor bolnave
Diploma de asistent medical este considerată un avantaj

Descrierea jobului

Oferim angajare şi muncă la domiciliul clientului
Oferim posturi de îngrijitor al unor persoane vârstnice sau/şi bolnave
Termeni şi condiţii de plecare flexibile
Contract de muncă pe perioadă determinată de minim 3 luni
Un nivel de salarizare atractiv
Angajare cu contract de muncă, în conformitate cu condiţiile legale
Acoperirea costurilor de transport, masă şi cazare

Descrierea companiei

Promedica24 funcţionează pe piaţa europeană şi oferă servicii de asistenţă medicală şi îngrijire a persoanelor vârstnice şi bolnave. Prestăm servicii pe care le oferim la domiciliul clienţilor persoane fizice. Echipa firmei este constituită din asistenţi medicali din Europa Centrala si de Est care au înalte calificări profesionale şi o vastă experienţă în domeniu.
Pentru clienţii noştri persoane fizice, oferim îngrijire permanentă (24 de ore pe zi) a persoanelor vârstnice care au nevoie de asistenţă medicală profesională. Mai mult pe pagina www.promedica24.ro

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Asistenta medicala / infirmiera / ingrijire persoane varstice in Germania  -  Promedica24 Central Europe SRL www.promedica24.ro

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close