Publicat 28 Iul 2008 | Reactualizat 25 Aug 2008 | Expiră 27 Aug 2008

asistenta medicala cabinet stomatologic

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana tanara, placuta, energica, responsabila, cu bune abilitati de organizare, ordonata, corecta. Pasiunea pentru stomatologie/medicina constituie un avantaj personal. Experienta de lucru similara poate constitui un avantaj la angajare.

Descrierea jobului

Beneficii:
- salariu atractiv
- bonusuri si prime acordate periodic pentru bune rezultate etc.
- decontare transport si telefon mobil
- loc de munca placut si modern

Descrierea companiei

Gabriela Iordache este medic primar stomatolog, cu o indelungata experienta profesionala, activand in invatamantul universitar pe o perioada de peste 20 de ani, si deruland o bogata activitate de cercetare si formare continua.

Cabinetul stomatologic a fost deschis in anul 1996 in zona de nord a capitalei, langa Piata Domenii, si s-a bucurat inca de la inceput de o clientela fidela si numeroasa, formata si consolidata in timp, datorita profesionalismului serviciilor medicale oferite.

Aria de activitate cuprinde: endodontie, parodontologie, odontologie, pedodontie, protetica, profilaxie, cosmetica dentara, chirurgie, implantologie.

Expirat
asistenta medicala cabinet stomatologic  -  CMI Dr. Iordache Gabriela

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close