Asistenta Director Financiar - Porsche Bucuresti Nord

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

·Orientare catre client
·Aptitudini de comunicare, integrare si empatie
·Competente cognitive (abilitati de invatare, inovare, planificare si organizare)
·Competente personale (deschidere, initiativa, angajament si perseverenta)
·Studii superioare (absolvite sau in curs)
·Experienta in domeniu (un avantaj)
·Limba engleza (un avantaj)
·Cunostinte Microsoft Office (Word, Excel, Power Point)
·Etica profesionala (confidentialitate)

-----
Va informam ca datele conținute in CV-ul dumneavoastra, cu care aplicati pentru aceasta pozitie, sunt prelucrate in conformitate cu Nota de Informare in scopuri de Recrutare (vezi: https://www.porscheinterauto.ro/job-uri/@@poi.application.pdf/e62479b708be47d3849fe3a7bd69e628), care ofera informatii complete despre: categoriile de date pe care le prelucram, destinatarii acestor date, durata stocarii, temeiul prelucrarii si drepturile dumneavoastra.

Descrierea jobului

· Coordoneaza fluxul de documente financiar-contabile (facturi emise de furnizori) conform procedurii de lucru.
· Urmareste completarea si arhivarea facturilor emise de furnizorii interni, raportand superiorului problemele curente, conform procedurii de lucru.
· Administreaza documentatia si corespondenta sosita in departament, inclusiv via Invoicetrack.
· Presupune omniprezenta la diferite activitati organizate de conducere, consemnarea lucrarilor respective, preluarea, plasarea si arhivarea documentelor rezultate.
· Organizeaza deplasarile managerului, sedintele de lucru si intalnirile diverse ale acestuia.
· Centralizeaza/elaboreaza/transmite rapoartele solicitate de manager.
· Preia si directioneaza apelurile telefonice, receptioneaza si transmite diverse faxuri/email-uri.
· Distribuie in timp util mesajele si documentele receptionate catre departamentele vizate, in vederea asigurarii fluxului de activitate, inclusive via Invoicetrack.
· Urmareste lunar obtinerea facturilor.
· Realizeaza diverse sarcini administrative (comenzi rechizite etc.).
· Organizeaza si asigura diverse activitati de protocol.
· Analiza lunara a situatiei furnizorilor interni nesositi in termenul impus de procedura Fast Close.

Descrierea companiei

Porsche Inter Auto Romania infiintat la 01.08.2007 in urma separarii activitatii de retail de cea de import grupeaza cinci dealeri proprii: Porsche Bucuresti Nord, Porsche Bucuresti Pipera Porsche Bucuresti Vest 1, Porsche Bucuresti Vest 2 si Porsche Timisoara.

Te invitam sa descoperi citeva motive pentru care Porsche Inter Auto ar putea fi pe primul loc pe lista ta de potentiali angajatori:

Porsche Inter Auto ofera oportunitati de cariera pentru toata lumea
Chiar daca esti proaspat absolvent de facultate, aflat la inceputul carierei, sau un profesionist cu experienta care cauta schimbarea, Porsche Inter Auto iti ofera oportunitatea angajarii si sansa de a dobandi noi abilitati si cunostinte.
Compania noastra se afla in acest moment in expansiune. La noi exista sanse de cariera pentru toata lumea.

Pachete de beneficii interesante
Porsche Inter Auto este un angajator atractiv tinand cont de intreg pachetul de beneficii oferite angajatilor sai: loc de munca sanatos si modern intr-unul dintre cele mai frumoase business centre din oras, salariu corect, pachet medical Premium, o masa calda pe zi intr-un frumos restaurant propriu, concediu garantat, acces la tehnologie moderna.

Sansa de a avansa
La noi, pozitiile deschise se anunta in primul rand in interior, astfel incat angajatii nostri au intotdeauna prima sansa de a ocupa o alta pozite, de a promova. Astfel, majoritatea managerilor nostri provin dintre angajati.

Acces la invatare/dezvoltare continua
Noi consideram ca oportunitatea de a invata este cheia spre satisfactia personala la serviciu. In consecinta, la noi exista o varietate de oportunitati de a invata: cursuri de comunicare, de prezentare, de negociere, de vanzare, de produs, de management - pe diferite niveluri, training on-the-job etc. Coaching si mentoring, feedback periodic de la superior, conferintele si workshop-urile sunt alte mijloace care contribuie la dezvoltarea angajatilor.

Echilibru intre viata profesionala si cea personala
Noi stim cat de important este pentru un individ sa aiba echilibru intre cele 2 planuri: cel profesional si cel personal. Si le respectam.
Publicat 21 iun. 2022 Reactualizat 19 iul. 2022 Expiră 21 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.