Publicat 21 Mai 2008 | Reactualizat 19 Iun 2008 | Expiră 21 Iun 2008

asistenta - departamentul vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana prezentabila, amabila, punctuala, cunostinte calculator: microsoft office, internet - bune, limba engleza - nivel mediu; cunostinte contabilitate primara.

Descrierea jobului

Se discuta la interviu.

Descrierea companiei

.C. Eurogroup International 2003 S.R.L. face parte dintr-un holding de companii private cu diverse profile si arii de activitate, care activeaza pe piata din anul 1992 si intreprinde multiple activitati de succes.
Principala arie de actiune este comercializare produselor casnice, electrocasnice, menaj si sanitare.
Existand un lant de magazine “EuroGroup” detinem avantajul cunoasterii pietei in care ne desfasuram activitatea, fiind astfel posibila satisfacerea cat mai eficienta si avantajoasa a cerintelor unei piete caracterizate de un puternic dinamism.
Fiind importatori directi inca din anul 1992 avem creat un sistem eficient de achizitie si livrare a marfurilor. Sistemele de management folosite in cadrul firmelor EuroGroup sunt de ultima generatie, apelandu-se la sisteme electronice de gestionare a activitatii. Astfel atat relatia cu furnizorii nostri cat si cea cu beneficiarii produselor pe care noi le comercializam, este mentinuta la cele mai inalte standarde.
In acelasi timp societatea noastra face parte dintr-un grup de producatori de produse de profil din strainatate.
Parteneriatele strategice cu SELGROS , CARREFOUR , CORA, REWE ROMANIA, WOLF, PIC, DEDEMAN, TRIDENT, CAN-SERV, VPMARKET, METRO, REAL HYPERMARKET si GIMA unde S.C. Eurogroup International 2003 S.R.L. este distribuitor, au contribuit la dezvoltarea unui sistem riguros de actiune.
Principalele zone target pentru importurile pe care le realizam sunt Uniunea Europeana, zona Asia-Pacific si Orientul Mijlociu.
Produsele pe care le comercializam respecta standardele internationale in domeniu.
Raportul calitate pret este mentinut la cele mai inalte cote, Eurogroup fiind astfel un pilon esential pe piata in care ne desfasuram activitatea, generandu-se o concurenta loiala greu de combatut de celelate companii, mai ales din punctul de vedere al pretului, continuitatii si seriozitatii.
Gama de produse pe care o desfacem se ridica la aproximativ 1000 de repere, marcile noastre fiind: mena - Peterhoff, YMS, Bohmann, Bergner, Princess Gold, Grumberg, Solingen, Bilge, Konig, Tuna, Alpin, ETG, Henkelbach, Tashan, Cobra, Arisan, Artcraft, Pashabace; electro - Tehnika, Eltron, Elco, Houssener, Magitec, Premium, Trion, Romantec, Domotec, Keno, Liunberg, Victronic, Grumberg, Asel, Sanussy, Eurotec, Ultra, Nautiunl.
Produsele pe care vi le prezentam in acest site fac parte din asortimentul permanent al Holdingului EUROGROUP.
Pentru mai multe informatii: www.eurogroup.com.ro

Expirat
asistenta - departamentul vanzari  -  Eurogroup International 2003

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close