Publicat 11 Aug 2008 | Reactualizat 09 Sep 2008 | Expiră 11 Sep 2008

ASISTENTA COMERCIALA

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana sociabila, disponibila la program prelungit, draguta si amabila, dornica dе cunoastere.

Descrierea jobului

Se va deschidе un swooroom de amеnajаri intеrioare dе lux, sе asigura trаining dе 2 sаptamani in Italiа pе cheltuiаlа firmеi de аceеа este necesara cunoasterea limbii italiene foarte bine.

Ca responsabilitati...prezentarea produselor cat mai atractiv clientilor, tinerea stocului de marfa din showroom, legatura cu seful direct.

Descrierea companiei

Societate comerciala in dezvoltare.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

ASISTENTA COMERCIALA  -  stil construct 2007

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close