Publicat 01 Feb 2008 | Reactualizat 01 Mar 2008 | Expiră 03 Mar 2008

Asistent

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Seriozitate, Experienta anterioara constituie un avantaj,Cunostiinte PC, rezistenta la stress, Capacitatea de a vorbi cu clientii la telefon 4h/zi (recuperare debite

Descrierea jobului

Postul presupune in principal mentinerea relatiei cu clientii si cu agentii de vanzari.
Mentinerea relatiei cu clientii:
- verificare plati
- sunat clienti care nu au efectuat platile
- intocmit rapoarte saptamanale cu privire la activitate

Mentinerea relatiei cu agentii:
- redactarea de rapoarte pentru echipa de vinzari
- trimitere contracte
- preluare materiale de la agenti
- facilitarea activitatii agentilor

Descrierea companiei

Experienta specialistilor SVS City Media aduce un avantaj competitiv in structurarea si pregatirea documentatiei extrem de complexe necesare aplicarii pentru accesarea Fondurilor Structurale.
Clientii nostri beneficiaza de intreg sprijinul necesar pe tot parcursul derularii contractuale, pana in momentul obtinerii finantarii, acestea incluzand furnizarea unei serii de servicii de profil.

Totodata, echipa SVS City Media realizeaza intreaga consultanta cu privire la eligibilitatea proiectului propus, intocmirea studiilor de fezabilitate la standarde cerute de procedura Fondurilor Structurale, elaborarea documentatiei din cadrul cererii de finantare, depunerea si urmarirea acesteia, consultanta pentru obtinerea cofinantarii si depunerea documentatiei pentru implementare.

Expirat
Asistent  -  SVS City Media

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close