Asistent vanzari / receptioner - centru veterinar / petshop

Perfect Pet - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 2600 - 3000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Îţi plac animalele de companie? Ești sociabil/ă și ai experiență la un job unde ai interacționat cu oamenii? Probabil eşti persoana perfectă pentru Perfect Pet!
Cautam noi colegi pentru a ne ajuta pe parte de receptie/vanzare/organizare. Suntem axați pe servicii asa ca locatiile si colegii sunt din categoria "salon" / "clinica medicala" si nu "magazin alimentar".
Locatie: Este posibil sa lucrezi intr-una dintre locatiile noastre din sectoarele 2/4: Stefan cel Mare, Piata Muncii, Costin Georgian, Sos Oltenitei. In cazul in care aplicati la acest job luati in considerare ca nu veti putea alege o anumita locatie in care sa lucrati ci in functie de experienta si profil, se va alege locatia potrivita.

Descrierea jobului

 • Experienta in comert, lucrul cu banii si interactiunea cu oamenii reprezinta un avantaj semnificativ
 • Experienta in interactiunea cu animalele de companie este recomandata (macar sa fi avut caine/ pisica acasa).
 • Aspect prezentabil, fire sociabila (prima interactiune a clientilor este cu tine, colegii sunt tineri si prietenosi - cautam persoane care sa se integreze in colectiv usor)
 • Disponibilitate pentru lucru in weekend prin rotatie (1da/1nu sau 2da/1nu - cu mentiunea ca in saptamanile cu weekend lucrat exista zile libere in timpul saptamanii). Turele sunt de 8-9 ore/zi - preponderent in intervalul L-V 11-20 si S-D 10-18 iar saptamanal se lucreaza in medie approx 42 ore.
 • Conditie fizica rezonabila - nu vindem multa mancare de animale, dar trebuie sa poti ridica/muta ocazional saci de 8-10kg.
Atributiile postului sunt:
 • Prezentarea produselor si serviciilor cat si vanzarea/incasarea contravalorii lor
 • Preluarea apelurilor telefonice, efectuarea si confirmarea programarilor atat pentru serviciile de frizerie cat si pentru cele medicale
 • Asezarea produselor la raft, curatenia in receptie
 • Urmarirea stocurilor si comanda produselor lipsa
 • Curatenie in receptie
 • Dupa ce se deprinde experienta - registru de casa la finalul zilei, inregistrarea necesarului de produse in softul dedicat
Beneficii:
Lucrul intr-un mediu placut, unde gasesti clienti si colegi foarte ok, iar produsele si serviciile sunt de cea mai buna calitate (vindem hrana bio pentru animale, haine luxury, suntem cei mai populari pe frizerie iar pe cabinet avem probabil cele mai avantajoase si avansate pachete de servicii din Romania)
Salariu in functie de experienta intre 2200-2600 lei net + 400 lei bonuri de masa, cu posibilitatea de crestere in timp in functie de performate (in general la fiecare 6 luni in functie de performata proprie si a afacerii). Toata suma pe contractul de munca, contract pe durata nedeterminata
Reduceri considerabile la produse si servicii pentru cainele/pisica ta (30-50%)
Prime de sarbatori (cate 150lei/eveniment) si de ziua de nastere (150-500lei in functie de vechime)
Training (platit) de minim 2-3 saptamani pana cand vei lucra singura cu clientii. Nu cautam persoane care sa cunoasca produsele si serviciile noastre - ci persoane capabile sa le invete si sa le inteleaga.

Descrierea companiei

Perfect Pet opereaza 4 centre veterinare in Bucuresti, unde oferim o gama de servicii si produse complete pentru proprietarii de animale de companie.

Pentru clienti, Perfect Pet reprezinta locul unde pot gasi ce este mai bun pentru prietenii necuvantatori, fie ca este vorba de servicii medicale, de frizerie sau produse din petshop.

Pentru angajati, salonul reprezinta locul in care isi pot perfectiona calitatile in domeniul frizeriei, in care lucreaza intotdeauna cu echipamente si produse de cea mai buna calitate si in cele mai bune conditii.

Prin cabinetul medical oferim clientilor aceeasi experienta placuta si fara griji cu care s-au obisnuit in cadrul salonului. Aici, angajatii cu studii din domeniul medical pot deprinde experienta si noi cunostinte, avand acces la dotari moderne si suport din partea intregii echipe pentru a se dezvolta profesional.

Publicat 18 mai 2022 Expiră 25 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.