Asistent / Technician Veterinar

A&A Medical Vet SRL 2 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Iubești animalele? Dar oamenii? Îți place să lucrezi în echipă? Ești un bun comunicator? Ai un cuvânt bun de spus atunci când cineva are o zi mai proastă? Vrei să lucrezi într-un domeniu medical, în care să simți ca iti aduci aportul la binele animalelor, dar în același timp să dai ce ai mai bun de la tine? Te consideri o persoană responsabilă, deschisă și energică?

Vrem să te cunoaștem, avem nevoie de tine în echipa noastră.

Suntem o companie nici mică, nici mare, dar suntem pe piață de 22 de ani și intenționăm să mai rămânem în piață cel puțin încă pe atât. Nu te vom da nici în șomaj tehnic și nici nu vom face restructurări, deci vei fi în siguranță la noi, indiferent de vremurile care vin. Pentru că ceea ce facem, facem foarte bine. Și ca să continuăm asta avem nevoie și de ajutorul tău.

Cine ești tu?
Iubitor de animale, dornic sa iti aduci contributia la binele lor, lucru pentru care esti dispus sa dai tot ce ai mai bun.
O persoană dinamică, responsabilă și deschisă la nou.
Ai dorința de a face performanță.
Vrei să faci parte dintr-o echipă de profesioniști care lucrează împreună, se instruiesc împreună și se ajuta unul pe celălalt.
Ai putere de muncă, respect și dragoste față de animale.
Empatia este a doua ta natură, dacă nu chiar prima. De cele mai multe ori, dincolo de calitățile de profesionist, este nevoie să fii om. Avem cazuri grele și este nevoie să poți empatiza și cu pacientul, dar și cu proprietarul.
Ești o persoană sociabilă și comunicativă.
Ai disponibilitate pentru a lucra în ture și o dată pe lună în weekend. Programul este de la 08.00 la 15.00 și de la 15.00 la 22.00. O săptămână dimineața, una după-amiaza. Odată la 3 săptămâni va fi nevoie de tine în weekend. Și sâmbătă și duminică.
Dacă ai experiență ca asistent este un avantaj, dar nu obligatoriu. E mai important să ai calitățile necesare de a lucra cu noi, dorință de a face și capacitate de învățare.

Descrierea jobului

Ajuti la preluarea pacientului și te asiguri că faci tot ce e mai bine pentru el sub coordonarea medicului veterinar.
Îți ajuți colegii, atunci cand au nevoie de tine.
Urmărești ce se întâmplă in jurul tau si oferi ajutor si sprijin medicului veterinar.
Te asiguri ca totul este pregatit inainte de consultatie si participi activ la aceasta sub coordonarea medicului veterinar.

Salariu motivant + bonuri de masă.
Recompense financiare în funcție de performanța pe care o ai.
Instruire și pregătire continuă. Te ajutăm să devii foarte bun în ceea ce faci.
Siguranța locului de muncă.
Un mediu de lucru modern, provocator dar și relaxat.
Activități menite să dezvolte spiritul de echipă: team building, petrecere de Crăciun, alte activități specifice.

Descrierea companiei

A&A Medical Vet este o companie cu obiect de activitate medicina veterinară. Înființată în 1999, A&A Medical Vet deține în prezent 3 clinici. Suntem o companie mereu în creștere, pentru care excelența este a doua natură. Prima este iubirea, respectul și compasiunea față de animale.

Angajații noștri nu pleacă decât în cazuri excepționale, pentru că suntem mai mult o familie decât o companie. Avem sedii moderne pentru toate cele trei clinici, instrumente de lucru de ultimă generație, laborator performant și mulți clienți fericiți.

Valorile noastre sunt: profesionalismul, responsabilitatea, corectitudinea, încrederea și implicarea. Dacă te-am convins, tot ce ai de făcut este să ne trimiți CV-ul tău și să ne convingi și tu pe noi că ești omul potrivit. Așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să facem echipă împreună.
Publicat 8 Iun. 2022 Reactualizat 8 Iul. 2022 Expiră 8 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.