Publicat 04 Mai 2006 | Reactualizat 04 Iun 2006 | Expiră 04 Iun 2006

asistent social

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent de studii superioare in domeniul asistentei sociale (sau domenii inrudite), experienta de munca in domeniu constituie un avantaj. Persoana dinamica, bun organizator, cu spirit de initiativa, creativ, comunicativ, deschis, empatic, optimist si constructiv. Cu abilitati de munca in echipa pluridisciplinara si deschidere spre invatare continua. Competente de a lucra cu copii / tineri si familii in dificultate, abilitati de relationare cu publicul.

Descrierea jobului

Asistent social in cadrul unui program a carui beneficiari sunt copii/tineri dezinstitutionalizati si familiile acestora. Scop : sprijinirea reintegrarii familiale si socio-profesionale a acestor copii si tineri.
Responsabilitati : management de caz (cu realizare a planului individual de interventie), gestiunea resurselor investite, mediere familiala si comunitara, consiliere familiala, scolara, profesionala, realizare de demersuri administrative, acompaniere in demersurile cu alti profesionisti, activitati de animatie socio-educativa.
Benficii : munca intr-un mediu intercultural, intr-o echipa tanara si dinamica, cu posibilitati de formare continua

Descrierea companiei

Asociatia Stea este o organizatie neguvernamentala din domeniul protectiei copilului înfiinţată 2004 cu membrii români şi francezi. În parteneriat asociaţia Stea France, prezenţă activă în Satu Mare din 1999, dezvoltăm programe socio-educative cu impact pe termen lung pentru copiii şi tinerii din instituţii, familii cu probleme şi cei căzuţi în spirala străzii.
În strânsă colaborare cu instituţii şi organizaţii naţionale şi internaţionale din domeniul social, asociaţia Stea, promovează un nou mod de abordare a copilului şi tânărului aflat în dificultate. Metoda noastră de lucru se axează pe munca în echipa pluridisciplinară şi integrarea animaţiei socio-educative ca instrument de muncă socială.
Din decembrie 2004, asociaţia Stea, este membră a Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Protecţia Copilului (FONPC).

Expirat
asistent social  -  asociatia stea

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close