Publicat 20 Oct 2008 | Reactualizat 18 Nov 2008 | Expiră 20 Nov 2008

Asistent social

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Detinatorul postului va fi un asistent social calificat si are experienta in lucrul cu copiii si tinerii care se confrunta cu o boala incurabila.

El/ea va oferi suport psiho-social copiilor si tinerilor cu boli incurabile si familiilor acestora si va asigura dezvoltarea proiectului, managenentul de caz si abilitatea de a comunica eficient in echipa.

Descrierea jobului

Sa asigure o buna comunicare in echipa, de exemplu, prin participarea la intalnirile de echipa.

Sa sprijine echipa in stabilirea unor relatii de lucru cu sistemul de sanatate local din Bacau pentru a asigura un mediu de lucru eficient si bazat pe o buna colaborare.

Sa urmeze protocolul si sa cerceteze orice fel de incident, plangere si accidente conform politicii organizatiei.

Impreuna cu echipa de proiect din Marea Britanie, sa contribuie la evaluarea ingrijirii paliative locale pentru a asigura dezvoltarea viitoare a serviciilor oferite.

Descrierea companiei

Proiectul “Casa Albert” a fost gndit ca sa ofere ngrijire paliativa si respite pentru copii si tineri cu boli cu prognostic limitat inclusiv pentru cei care sufera de HIV/SIDA.

Expirat
Asistent social  -  Asociatia Lumina

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close