Publicat 03 Iul 2008 | Reactualizat 01 Aug 2008 | Expiră 03 Aug 2008

Asistent Social

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Asistent social cu experienţă sau absolvent de asistenţă socială.

Descrierea jobului

Cerinţe:
•Studii superioare de specialitate
•Cunoştinţe de limba engleză
•Abilităţi de operare PC
•Abilităţi de comunicare foarte bune
Scrisorile de intenţie (scrise de mnă) şi CV-urile se pot depune şi la sediul FRCCF (str. Rene Descartes, nr. 6, Cluj-Napoca) sau prin fax la numărul 0264-594893 sau pe e-mail la [email protected] pnă n 11 iulie 2008.

Descrierea companiei

Misiunea Fundaţiei Române pentru Copii, Comunitate şi Familie este sprijinirea copiilor vulnerabili şi marginalizaţi, pentru ca aceştia să crească într-un mediu familial protector, să beneficieze de educaţie şi de serviciile medicale de care au nevoie.

De zece ani, FRCCF derulează proiecte în Transilvania şi este una dintre cele mai mari şi stabile organizaţii neguvernamentale româneşti din domeniul protecţiei copilului. În prezent, programele sale cuprind judeţele Cluj, Bihor şi Satu Mare. Sprijinul este acordat prin programul de dezvoltare comunitară urbană derulat prin intermediul centrelor comunitare, prin programul de dezvoltare comunitară rurală şi prin cel de prevenirea a pericolelor migraţiei şi a traficului de minori.

Expirat
Asistent Social  -  Fundatia Romana pentru Copii, Comunitate si Familie

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close