Asistent Social

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- absolvent studii superioare in domeniul asistentei sociale (cu licenta)
- membru in Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania
- minim 2 ani vechime in specialitatea studiilor absolvite
- cunoasterea aprofundata a legislatiei specifice in domeniul serviciilor sociale si protectia copilului
- abilitati de planificare si organizare

Descrierea jobului

- realizeaza evaluarea socio-economica a familiei
- identifica nevoile reale ale familiei si face propuneri ( impreuna cu membrii echipei multidisciplinare) de interventie pentru copil si familie
- consiliaza familia privind drepturile si prestatiile (conform legislatiei in vigoare) si o sprijina in vederea atingerii obiectivului propus
- intocmeste si reactualizeaza permanent documentatia specifica dosarului social al copilului .

Punct de lucru: zona Dristor.

Descrierea companiei

Asociația Help Autism a luat ființă în 2010, ca urmare a experienței personale a fondatoarei acesteia - Daniela Bololoi - diagnosticarea baiețelului cu Tulburare din Spectrul Autist.

Credința că toți copiii cu acest diagnostic au șansa la o viață normală, a determinat extinderea Asociației și crearea posibilității de recuperare a acestora, ca urmare a unor programe cu servicii gratuite, special create și fundamentate.

Astfel, în 2013, a fost inaugurat în București primul centru Help Autism unde, zilnic, 25 de copii au fost integrați în programe individualizate de terapie Comportamentală Aplicată - principala terapie de recuperare în autism. În cei peste 6 ani, ni s-au alăturat peste 400 de familii, fiecare cu propria poveste și propriul drum în recuperarea copilului.

În prezent, cu sprijinul donatorilor, sponsorilor și parteneriatelor, Asociatia Help Autism ofera servicii de terapie în cadrul celor 6 centre, 6 parteneriate public-private - cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița - și la domiciliu, defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Publicat 24 mai 2022 Expiră 23 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.