Publicat 07 Oct 2016 | Reactualizat 18 Oct 2016 | Expiră 26 Oct 2016

Asistent social, part-time, 6 ore/zi, Târgu Frumos

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare în domeniul asistenței sociale
- deținerea avizului de exercitare a profesiei eliberat de CNASR
- abilități de comunicare şi relaționare
- cunoaşterea legislației ȋn domeniul asistenței sociale
- experiență de minim 3 ani în lucrul cu persoane vulnerabile (copii neglijați, abuzați, cu dizabilități și familii defavorizate).

Descrierea jobului

Job-ul presupune activități de consiliere și sprijin pentru părinții și copiii beneficiari ai Centrului de Consiliere și Sprijin din cadrul Centrului Social Multifuncțional din orașul Târgu Frumos,

Beneficii:

- lucru cu o echipă dinamică
- standarde profesioniste de lucru

Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-ul până la data de 24 oct 2016 la adresele de e-mail diana.paius@bethnany.ro și izabela.craciun@bethany.ro, precizând în subiectului mesajului "Asistent Social".

Descrierea companiei

Fundația Serviciilor Sociale Bethany este o organizație non-guvernamentală și non-profit care urmărește îmbunătățirea vieții persoanelor dezavantajate, în special a copiilor și a familiilor, oferind servicii sociale și promovând practici profesioniste în asistența socială.

Cu 22 ani de activitate în România, programele noastre vizează în special activități de terapie recuperatorie pentru copii cu dizabilități, proiecte de încurajare a educației în mediul rural și, în general, promovarea unor practici profesioniste în lucrul cu copiii care provin din medii dezavantajate (centre de plasament, familii defavorizate). Nu în ultimul rând, Fundația Bethany vizează promovarea voluntariatului și a filantropiei ca modalitate de implicare în viața comunității.

Expirat
Asistent social, part-time, 6 ore/zi, Târgu Frumos  -  Fundația Serviciilor Sociale Bethany

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close