Publicat 10 Oct 2007 | Reactualizat 08 Nov 2007 | Expiră 10 Oct 2007

Asistent Service

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent studii superioare (preferabil tehnice sau economice);
Experienta intr-o pozitie similara poate constitui un avantaj;
Abilitati de comunicare dezvoltate;
Limba engleza fluent (vorbi/scris);
Cunostinte financiare (incepator);
Cunostinte utilizare PC (MS-Office), experienta ERP reprezinta un plus;
Ordonat, meticulos, sociabil.

Descrierea jobului

Membru al Departamentului Service, viitorul angajat va oferi suport retelei nationale de Centre Autorizate, va prelua si implementa comenzi in sistemul informatic. Periodic va evalua si analiza stocurile din Centrele de service autorizate in scopul de a optimiza fluxurile logistice;

Descrierea companiei

BIA recruteaza pentru clientul sau, companie de renume international, producator si distribuitor din domeniul bunurilor de folosinta indelungata candidatul ideal pentru functia de Asistent Service.

BIA Business Intelligence Alliance este prima companie romaneasca de recrutare fondata in anul 1992. In cei 15 ani de activitate BIA a activat ca una dintre cele mai puternice firme de recrutare, realizand o baza de date cu peste 70.000 de candidati care au beneficiat de serviciile BIA.
Ca o consecinta fireasca a dinamicii mediului de afaceri din Romania, BIA isi extinde portofoliul de servicii, oferind:
- servicii de salarizare si administrare de personal,
- servicii de recrutare si selectie de personal,
- consultanta in resurse umane,
Cei peste 150 de clientii cu care am construit parteneriate pe termen lung reprezinta aproape toate domeniile de activitate de pe piata româneasca. Iata numai câteva dintre companiile care au decis sa isi dezvolte resursele umane interne împreuna cu BIA: AIG Romania, BRD Groupe Societe Generale, BT Asigurari, Coca Cola, Danone, Elite, Lafarge, Microsoft, Porsche Romania, Rominserv, Xerox etc.

Expirat
Asistent Service  -  BIA Human Resources

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close