Publicat 13 Iul 2021 | Reactualizat 01 Aug 2021 | Expiră 12 Aug 2021

Asistent Retentie Clienti - Call Center Galati

1 post

Candidatul ideal

Cum ți-ar placea să lucrezi în IT & Communication, experimentând tehnologii de vârf și bucurându-te de viață? Vino să afli ce înseamnă #LifeAtOrange!
Te vom recruta din siguranța casei tale și te vom pregăti pentru provocările din această perioadă - pentru moment, activitatea noastră se desfășoară de la distanță.

Descrierea jobului

Iti plac vanzarile? Iti place sa negociezi si sa fii competitiv?
Atunci avem oportunitatea perfecta pentru tine. Echipa de Retention & Loyalty isi cauta noi colegi!

Ce vei face in acest rol?

  • Vei raspunde solicitarilor clientilor care isi doresc o oferta noua dar si solicitarilor de reziliere a abonamentului existent .Simplu, nu?
Clientii pot avea diferite solicitari in legatura cu oferta pe care si-o doresc, din acest motiv este nevoie de capacitati bune de vanzare, comunicare si ascultare activa. In cazul in care clientii doresc rezilierea abonamentelor, situatia nu se schimba, contam pe tine ca vei afla motivele deciziei lor si ca vei gasi cele mai bune solutii care sa ii multumeasca si sa ramana alaturi de noi.
Ai la dispozitie diferite oferte pe care le poti propune, dar poti promova si alte servicii si produse Orange care ar putea ajuta clientul.

Ce castigi...
Bonusuri de performanță – acordate pe baza rezultatelor tale și ale companiei;
• Bonusuri de loialitate, dacă îți prelungești șederea;
• Tichete de masă electronice;
• Asigurare medicală și de viață pentru tine - facilități și pentru familia ta;
• #WFH și program flexibil;
• Abonament profesional GSM;
• Abonament GSM personal, de asemenea [noi credem în comunicare!];
• Subvenții speciale pentru smartphone-uri și dispozitive; reduceri pentru produsele și serviciile Orange;
Platforme de dezvoltare – Orange Learning, Traininguri, Consiliere în carieră, Coaching și mentorat în planul de carieră;
Programe de Wellbeing – îți susținem Zen-ul;
• și mult mai multe!

Vino și lucrează pentru o companie #TopEmployer. Ai putea fi parte dintr-o organizație în care colegii extraordinari și spiritul de echipă te susțin în dezvoltarea profesională.
Aplică și hai să stăm de vorbă!
La Orange, poți.

Descrierea companiei

Orange este Liderul pieței de Telecomunicații Mobile din România. La nivel mondial, Orange Group este un furnizor important de servicii IT și telecomunicații pentru companii multinaționale din 220 de țări și teritorii.

Orange România este o companie certificată #TopEmployer, fiind recunoscută pentru condițiile excelente pe care le oferă angajaților.

La Orange, plasăm oamenii în centrul a tot ceea ce facem, în același mod în care responsabilitatea noastră socială și de mediu este esențială pentru strategia noastră. Deoarece echipele noastre sunt cel mai mare atu al nostru și pentru că operăm într-un sector în continuă evoluție, ne asigurăm că experiența angajaților noștri este una cât mai cuprinzătoare și mai plăcută, aliniată cu experiența pe care o oferim clienților noștri.

Bazându-ne pe strategia noastră corporativă și pe angajamentele noastre, suntem astăzi unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicații și servicii digitale.

Brandul Orange a fost creat pentru a simplifica comunicarea umană, aducând astfel valoare comunităților în care activează.

Suntem o companie digitală care construiește viitorul conexiunii umane - Orange este ceea ce suntem și ceea ce facem, în fiecare zi.

Dacă vrei să contribui la experiența Orange, să fii parte dintr-o echipă sclipitoare și să beneficiezi de avantajele unui Angajator de Top, urmărește oportunitățile de carieră și înregistrează-te cu propriul tău cont pe orange.ro/jobs. Chiar dacă job-ul pe care îl cauti nu e deschis în prezent, având un cont activ la Orange, vei putea fi informat la timp despre noile oportunități.

Ți-ar placea să știi mai multe despre viața la Orange?

Te așteptăm pe orange.ro/jobs/life-at-orange!

Asistent Retentie Clienti - Call Center Galati  -  Orange Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close