Publicat 13 Mai 2019 | Reactualizat 12 Iun 2019 | Expiră 13 Iun 2019

Asistent Relatii Publice si Comunicare

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Compania Atelierele ILBAH angajeaza Asistent Relatii Publice si Comunicare sediul din Cluj-Napoca. Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana ambitioasa, creativa, cu multa initiativa, dornica sa se dezvolte si sa faca parte dintr-o echipa tanara si performanta. Experienta in domeniul redactarii de articole, comunicate de presa, fotografie si organizare de evenimente reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Candidatul va fi responsabil de comunicarea in mod corect a imaginii Atelierele ILBAH Cluj si de implementarea strategiei de comunicare agreata cu managementul companiei.

Responsabilitati:
* Implementarea strategiei de comunicare agreata cu managementul companiei;
* Editarea si redactarea comunicatelor de presa, prezentarilor companiei, articole pentru website, newsletter, brosuri etc;
* Procurarea materialelor promotionale pentru diverse evenimente;
* Organizare Evenimente
* Promovare pe canalele de Social Media
* Stabilirea de noi contacte si parteneriate cu mediul media/online si mentinerea relatiilor cu acestia;

Competente:
* Cunoasterea tehnicilor si modalitatilor de promovare a imaginii firmei;
* Cunostinte de psihologie umana;
* Foarte bune abilitati de negociere;
* Receptivitate, orientare catre nou, flexibilitate si creativitate;
* Echilibru emotional, constanta in atitudini si manifestari;
* Capacitatea de a lucra in echipa;

Reprezinta un avantaj:
* Cunoasterea unui program de editare foto/ grafica- Photoshop

Beneficii:
- Mediu de lucru extrem de placut;
- Sediu central - zona Piata Marasti;
- Spatiu de relaxare;
- Reducere 50% la cursurile Atelierele ILBAH

Descrierea companiei

Atelierele ILBAH reprezinta un concept modern pe piata formarii profesionale din Romania. Infiintata in anul 2012, Atelierele ILBAH s-a remarcat prin rezultatele exceptionale obtinute in mod constant de absolventii cursurilor. Atelierele ILBAH organizeaza cursuri autorizate recunoscute la nivel national si international. Atelierele ILBAH este autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare. De asemenea, Atelierele ILBAH organizeaza training-uri, workshop-uri, evenimente si conferinte. Atelierele ILBAH organizeaza cursuri de: design interior, design vestimentar, stilism, proiectare vestimentara, croitorie, decorator floral, PR-public relations, inspector resurse umane, manager resurse umane, machiaj profesional, hairstyling, manichiurist-pedichiurist, stilist-protezist de unghii, cosmetica, masaj, cooking si multe altele. Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). La finalul cursului se obtine diploma recunoscuta la nivel national si international.

De asemenea organizam workshop-uri si training-uri de: 3DS MAX- Vizualizari arhitecturale, Photoshop, Autocad, Sketchup si multe altele. Lista complete de cursuri si servicii poate fi gasita aici: https://www.ateliereleilbah.ro/

Expirat
Asistent Relatii Publice si Comunicare  -  Atelierele ILBAH - Centru de calificare si formare profesionala

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close