Asistent Relatii Clienti

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce ne dorim de la tine?
-In primul si in primul rand, nu cautam o persoana cu experienta in domeniul imobiliar, ci o persoana deschisa sa invete, sa se dezvolte alaturi de noi, o persoana cu o atitudine proactiva!
- Sa stii sa vorbesti frumos la telefon, sa scrii frumos si sa stii sa zambesti (chiar si la telefon), noi asa comunicam cu clientii nostri.
- Sa fii dispus sa inveti, o sa ai din partea noastra suport tehnic, juridic, marketing si IT in permanenta. Daca nu inveti, nu cresti, daca nu cresti, ne pierdem timpul.
- Sa folosesti cu ușurință PC-ul și toate programele uzuale (pachetul Office, Internet, Mail, etc), o sa ai acces la cele mai bune platforme si soft-uri pentru ca munca ta sa devina o joaca.

Descrierea jobului

Cu ce ne ocupam noi?
Ajutam oamenii sa vanda sau sa cumpere imobile si suntem langa ei pe tot parcursul acestui proces.
Ce iti oferim in schimb?
- Presupun ca se subîntelege ca iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie sa iti faci treaba.
- Venitul este mai mult decat motivant. Banii sunt o consecinta a lucrului bine facut si noi nu concepem sa facem lucrurile altfel. O sa vezi, o sa te invatam si pe tine.
- Stabilitate, mediu de lucru prietenos.

Noi te asteptam la un interviu pentru a afla mai multe despre lucrurile pe care le putem realiza impreuna!

Aplica acum pentru acest job si noi te vom contacta sa stabilim un interviu!

Descrierea companiei

Suntem o echipă de oameni cu principii şi valori comune, care lucrează zi de zi cu pasiune, ambiţie şi profesionalism pentru a-ţi putea oferi servicii de calitate cu efort minim de resurse din partea ta.

Reputaţia firmei nu este conjuncturală ci construită în timp, prin stabilitate şi profesionalism. Cunoştinţele adunate în peste 15 ani de experienţă în imobiliare ne-au învăţat să urmărim personalizarea serviciilor şi analiza în detaliu a cerinţelor şi nevoilor fiecărui client.

Importanța pe care o acordăm solicitărilor venite din partea clienților noștri, ne recomandă în tot ceea ce facem. Fiecare cerere reprezintă pentru noi un pas important pe care vrem să îl facem împreună, în așa fel încât să putem găsi cea mai bună soluție. Parteneriatul bazat pe încredere este modul nostru de a-ţi mulțumi că ai ales serviciile Proactiv Imobiliare.

Nu suntem singurii dar probabil suntem cei mai buni!

Publicat 10 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.