Asistent radiologie - tehnician RMN/CT

MedLife 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Ai absolvit studiile de Asistent Medical Radiologie si esti in cautarea unei oportunitati de angajare?
MedLife sprijina tanara generatie de azi, pentru a deveni profesionistii de top de maine. Dorim sa ne marim echipa de asistenti medicali, specializarea Radiologie, din Iasi.

Profilul candidatului ideal:

- ai un bagaj solid de cunostinte teoretice;
- ai abilitati de lucru la calculator;
- ai personalitate calda, orientata catre pacient si nevoile acestuia;
- ai atitudine pozitiva;
- ai capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate;
- esti o persoana disciplinata, responsabila si capabila sa lucreze in echipa.

Descrierea jobului

Vrem ca viitorul nostru coleg sa detina:
• acte de munca valabile
• experienta de operare RMN/CT
• atitudine proactiva, pozitiva, profesionala
• capacitate de organizare si planificare a timpului si a sarcinilor incredintate.

Descrierea companiei

MedLife reprezinta locul in care pasiunea, creativitatea si perseverenta conduc spre performanta. Prima clinica infiintata a fost in anul 1996, clinica ce oferea servicii de planning familial si suport medical cuplurilor tinere si cuprindea patru specialitati medicale: pediatrie, obstetrica-ginecologie, oftalmologie si medicina interna. In prezent activitatea MedLife se desfasoara in 200 de puncte de recoltare, 33 de laboratoare, 50 de clinici, 21 de hiperclinici, 12 spitale, 10 farmacii, 12 centre de stomatologie, 4 maternitati si 1 banca de celule stem. Din dorinta de a satisface pana si cele mai exigente si complexe solicitari din domeniul medical, ne-am dezvoltat si continuam sa o facem.

La MedLife suntem mereu cu un pas inainte, fapt ce ne-a clasat ca lider al serviciilor medicale private din Romania. Sanatatea este pasiunea si profesia noastra si ne dorim imbunatatirea calitatii vietii fiecarui pacient ce ne rece pragul. Ne dedicam toate resursele pentru a asigura servicii medicale profesioniste, la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie in condiitii impecabile de confort si siguranta si depunem eforturi permanente pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si pentru a asigura calitatea si siguranta actului medical. Nu incetam sa inovam, sa cunoastem, sa investim in medici si in echipamente medicale si sa fim prezenti cat mai aproape de pacientii nostri din toata tara, pentru ca increderea lor este cea mai importanta resursa a activitatii MedLife.

Echipa MedLife este una unita, formata din oameni pasionati de ceea ce fac. Oferim responsabilitate, inovatie, profesionalism, grija si respect, intr-un mediu de lucru placut. Alaturi de noi te poti implica la numeroase proiecte recreative, sportive si culturale si vei fi parte din cea mai importanta misiune a companiei.

Iti doresti sa faci echipa cu cei mai buni medici intr-un sistem bazat pe respect si grija fata de pacienti? Alatura-te echipei MedLife si impreuna hai “Sa facem Romania bine”!

Publicat 9 Nov. 2022 Reactualizat 7 Dec. 2022 Expiră 9 Dec. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.