ASISTENT RADIOLOGIE @ DENT ESTET

DENT ESTET CLINIC - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

In cadrul echipei celui mai mare grup de clinici stomatologice din Romania, DENT ESTET, ai ocazia sa inveti, sa avansezi sau sa iti perfectionezi meseria. In schimb, trebuie sa ne convingi ca iti doresti sa faci parte din echipa noastra si ca ai cunostintele necesare pentru a-i oferi medicului suport permanent in reusita tratamentului. Ce inseamna acest lucru?
RADIOGRAFII executate corect si IMAGISTICA pentru un diagnostic avansat!

STUDII si EXPERIENTA NECESARE
certificarea pentru asistent de radiologie - obligatoriu
Studii medii finalizate
Studii Asistent Medical Radiologie– finalizate sau in curs de finalizare
Cunostinte teoretice si practice despre radiografii si poze pentru diagnostic stomatologic (avantaj)
Experienta in domeniu constitutie un avantaj
Cunostinte de limba engleza, nivel mediu

PROFIL PSIHOLOGIC
• Deschidere de a invata si de a asimila protocolul intern si indicatiile primite in perioada de intregrare
• Atitudine si comportamente pozitive cu ajutorul carora sa relationezi intr-un mod constructiv si non-conflictual cu pacientii, angajatii si colaboratorii clinicilor
• Dorinta de perfectionare continua validata prin actiuni concrete si consevente de instruire si dezvoltare profesionala si personala
• Rezistenta la lucru sub presiune; initiativa concretizata prin motivare si determinare in gasirea si aplicarea de solutii optime care sa contribuie la preventia sau depasirea obstacole intampinate
CV-urile care nu corespund cerintelor nu vor fi selectate!

Descrierea jobului

Chiar daca numarul activitatilor unui asistent de radiologie este redus, performantele sale se masoara prin calitatea urmatoarelor activitati:
1. Realizarea corecta a radiografiilor, pozelor, CT-urilor etc.astfel incat sa completeze dosarul pacientului si activitatea medicala
2. Pregatirea pacientului si oferirea de instructiuni importante in realizarea corecta a imaginilor/radiografilor
3. Trimiterea pe email si in softul dedicat, atat catre medici, cat si catre pacienti a imaginilor/radiografiilor
4. Urmarirea programarilor in softul dedicat si respectarea timpului dedicat fiecarui pacient
Daca profilul tau corespunde viziunii si cerintelor noastre, te invitam sa aplici pentru oportunitatea de a deveni membru al echipei DENT ESTET.

Descrierea companiei

Grupul DENT ESTET este, în acest moment, cea mai complexă rețea de servicii stomatologice din România și include 12 clinici în București, Timișoara, Sibiu , Brasov și Ploiesti (șapte pentru adulți și cinci pentru copii și adolescenți),4 centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 5 studiouri foto Future Smile Design, 5 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.
DENT ESTET este lider în stomatologia din România și își propune să ofere fiecărui pacient cea mai frumoasă experiență, care să se ridice la standardele occidentale pentru care suntem recunoscuți din 1999.
Acest statut nu ar fi fost posibil fără echipa care ne-a fost aproape de la început, a celor care conturează povestea Dent Estet. Mai mult decât atât, am construit o echipă care îți recunoaște meritele și ți le răsplătește la adevărata valoare.
Din anul 1999, ne-am dezvoltat permanent, de la specializarea medicilor în fiecare ramură a stomatologiei și includerea echipei medicale în programe de pregătire în SUA și Europa, până la dezvoltarea departamentelor conexe de HR, Marketing, Comunicare, Achiziții, Patient Care, Financiar-Contabil și Administrativ. Toate acestea funcționează împreună pentru a asigura un scop final comun: satisfacția pacientului.
Te invităm să descoperi oportunitățile pe care DENT ESTET ți le oferă pentru a-ți atinge obiectivele profesionale!
Publicat 8 oct. 2021 Reactualizat 5 nov. 2021 Expiră 7 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos