Publicat 03 Oct 2019 | Reactualizat 31 Oct 2019 | Expiră 03 Nov 2019

Asistent productie (Franta)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Diploma de studii agricole
Eexperienta in domeniul semincer.
Permis de conducere categoriile C si CE
Cunostinte despre utilajele agricole
Cunostinte de utilizare a calculatorului
Rigoare, organizare, adaptabilitate, mentinerea unor bune relatii cu clientii
Cunoasterea limbii franceze
Disponibilitate pentru deplasari frecvente
Postul este pe perioada determinata si este locat in Cayrac.

Descrierea jobului

Sub indrumarea tehnicianului de experimentare, veti asigura relatii tehnice de primul nivel pe un anumit sector (implementare, notatii, recoltatea diferitelor testari ale varietatilor multi-specii ale retelei de cercetare-dezvoltare a companiei Caussade Semences si a partenerilor confom unor caiete de sarcini impuse.
Principalele responsabilitati :
Participarea la pregatirea testarilor;
Realizarea notatiilor conform protocolului stabilit si a directivelor
Semanarea si recoltarea diferitelor testari ale varietatilor conform directivelor
Conducerea utilajelor agricole specifice
Promovarea imaginii companiei si mentinerea unor bune relatii cu agricultorii colaboratori si cu clientii.

Sperati sa va integrati intr-un grup in plina crestere, axat pe valorile umane, ce va asigura posibilitati reale de evolutie in cariera, care va permit sa obtineti competente diverse si sa traiti o experienta motivanta si valorizanta ?
Va rugam sa trimiteti CV-urile la Caussade Semences Group, Departamentul HR, ZI de Meaux, Impasse de la Lere, PO Box 109, 82303 Caussade Cedex France sau prin e-mail la anne.deas@caussadesemencesgroup.com.

Descrierea companiei

GROUPE CAUSSADE SEMENCES este o companie multinationala de origine franceza care amelioreaza, multiplica, proceseaza si comercializeaza seminte pentru cultura mare si plante furajere. Portofoliu este unul foarte generos numarand peste 50 de specii de cultura. Genetica CAUSSADE SEMENCES se comercializeaza in peste 34 de tari de pe toate continentele lumii.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Asistent productie (Franta)  -  CAUSSADE SEMENCES EST EUROPA S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close