Publicat 21 Nov 2019 | Reactualizat 21 Dec 2019 | Expiră 22 Dec 2019

Asistent Medical

1 post
Expirat
Cautam Asistent Medical care sa se alature echipei noastre formate din peste 1000 de angajati in Diaverum Romania. Ȋn prezent, ȋn cele 27 clinici de dializă sunt ingrijiţi aproximativ 3800 pacienţi, compania poziţionându-se astfel pe locul doi pe piaţa serviciilor medicale de dializă din România.
Ca angajat Diaverum, veti beneficia de un program unic de instruire, certificat de Asociatia Europeana de Dializa si Transplant a Asistentilor Medicali / Asociatia Europeana a Asistentei Renale (EDTNA
RESPONSABILITATI:
Acordarea de asistenta medicala specializata in cadrul centrului de dializa;
Tratarea prin dializa a pacientilor cu afectiuni renale la cele mai inalte standarde de calitate;
Respectarea politicilor si procedurilor companiei, in conformitate cu cerintele legale;
Pregatirea tratamentului prin dializa: dezinfectia, testarea si setarea aparatelor de dializa, pregatirea materialelor si a consumabilelor necesare;
Conectarea si restituirea la/de la aparatul de dializa;
Monitorizarea clinica a pacientilor pe durata tratamentului prin dializa si urmarirea parametrilor dializei conform prescriptiei medicului;
Administrarea medicatiei prescrise in timpul tratamentului;
Completarea protocolului de dializa;
Inregistrarea datelor medicale legate de pacient si de tratamentul prin dializa in sistemul informatic online intern.CERINTE:
Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj;
Studii de specialitate (Diploma de Asistent Medical Generalist);
Disponibilitate pentru program in ture de zi;
Capacitate de lucru in echipa, empatie, orientare spre nevoile pacientului, bune abilitati de comunicare;
Aptitudini de utilizare a calculatorului (Microsoft Office, Outlook, Internet);
Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj.ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE!
Mediu de lucru placut si profesionist;
Posibilitatea dezvoltarii pe plan profesionalCONTRACTUL DE MUNCA POATE FI INTOCMIT ATAT PENTRU O NORMA INTREAGA CAT SI PENTRU O NORMA PARTIALA.


DIAVERUM este una dintre principalele companii din lume furnizoare de servicii de dializa si cea mai mare furnizoare independenta de servicii din Europa. Prezenta companiei in 20 tari presupune cunoasterea sistemelor de sanatate, a pacientilor si a conditiilor specifice existente in fiecare dintre aceste state in care isi desfasoara activitatea. Aproximativde pacienti din 20 tari din Europa, America Latina, Orientul Mijlociu si Australia sunt ingrijiti de de angajati.In România, DIAVERUM a fost ȋnfiinţată ȋn anul 2011. Ȋn prezent, ȋn cele 27 clinici de dializă sunt ingrijiţi mai mult de 3500 pacienţi pe an, compania poziţionându-se astfel pe locul doi pe piaţa serviciilor medicale de dializă din România.
Expirat
Asistent Medical  -  DIAVERUM ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close