Publicat 09 Mar 2019 | Expiră 09 Apr 2019

Asistent medical

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte
Studii medicale medii (cel putin scoala post-liceala sanitara)
Constituie avantaj:
- Cunostintele de specialitate (radiologie dentara sau stomatologie) sau absolvent 2018
Oferta (bonusuri, beneficii)
Salariu foarte atractiv
Bonuri de masa
Colectiv tanar, aparatura ultra-performanta
Conditii bune de munca si stabilitate

Descrierea companiei

Cu o experiență de16 ani
Dorim să le mulțumim celor care ne-au ales, pentru că au înțeles importanța unei radiografii dentare de calitate. Munca noastră vizează două publicuri țintă: medici și pacienți, care au apreciat de-a lungul timpului calitatea și inovația în domeniul radiologiei dentare oferite de DDI X-Ray Diagnostic, concepte cheie pentru succesul unui tratament dentar reușit.
Specialiști înradiologie dentară
Ne bucurăm de încrederea medicilor și a pacienților din Iași, Botoșani și Bacău. Prin respectarea standardelor de calitate promise clienților noștri, Laboratoarele DDI X-Ray Diagnostic reușesc să se poziționeze ca lider de piață și ca un partener de încredere pentru cabinetele stomatologice din zona Moldovei. Precizia și claritatea radiografiilor noastre sunt prioritatea numărul 1 în relația cu cei care ne trec pragul.
Ne recomandătehnologii de ultimă generaţie
Laboratoarele DDI – X Ray Diagnostic sunt dotate cu aparatură modernă, de ultimă generație, ce ne ajută să oferim investigații medicale performante, folosind o cantitate minimă de radiații. Filmele radiologice sunt procesate imediat, iar timpul de așteptare al rezultatelor este foarte scurt, datorită dotărilor prezente în laboratoarele DDI.
https://www.facebook.com/ddidiagnostic/

Expirat
Asistent medical  -  DDI X-RAY DIAGNOSTIC S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close