Asistent medical sala de operatii

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Asistent medical sala de operatii

Descrierea jobului

Cunoaste si respecta exercitarea profesiei de asistent medical generalist
sa participe activ la activitatea din sala de operatii;
sa urmareasca actul operator si sa pregateasca instrumentele chirurgicale adecvate, materialele sanitare necesare
sa mentina perfecta curatenia in sala de operatii in cursul actului operator, sa coordoneze activitatea infirmierei in acest sens;
sa cunoasca perfect instrumentarul pe care-l are in grija, tehnica pregatirii lui in vederea actului chirurgical;
sa stie sa manevreze aparatura existenta la sala de operatie;
sa verifice daca pacientul este pregatit pentru interventia chirurgicala
sa pozitioneze pacientul pe masa de operatie;
sa ajute restul echipei operatorii la imbracare;
dupa incheierea interventiei chirurgicale sa asigure si sa coordoneze curatirea salii de operatie si pregatirea ei pentru o noua interventie chirurgicala;
după intervenţia chirurgicală pregăteşte instrumentarul pentru sterilizare;
sterilizeaza instrumentarul conform normelor legale in vigoare
utilizeaza corect biocidele conform normelor legale in vigoare
cunoaste si respecta regulile, regulamentele si procedurile interne

Descrierea companiei

Clinica Zetta este un centru de excelenta in chirurgia plastica si reparatorie. Un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica şi inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitate.

Numele Zetta este inspirat de a saptea litera a alfabetului grecesc (Ζήτα), prefixul care reprezinta 10007 sau 1021 în sistemul metric.

Zetta inseamna o echipa medicala exceptionala, cu o vasta experienta, cumulati in mii de ore de operatii sofisticate, autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese profesionale internationale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi solutii medicale.

Tehnologia de ultima generatie a clinicii este selectata special pentru a asigura lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor. Tot pentru cea mai buna experienta posibila, am ales solutiile dedicate anesteziei, spatiilor de recuperare, intregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizeaza calitatea experientei.

Am incastrat in temelia clinicii juramantul lui Hipocrate. Il veti vedea in clinica, la intrare si il veti regasi in comportamentul echipei medicale. Traditia profesionala cuprinsa în juramantul lui Hipocrate pune pacientul in centrul intregii actiuni medicale, alaturi de respectul fata de maestri si cautarea continua a solutiilor optime, in beneficiul pacientilor.

Dorim sa contribuim la constructia armoniei, a echilibrului pe care pacientii nostri il cauta in procesul de consolidare a stimei de sine. Cautarea celei mai bune forme posibile nu este un moft si nici un demers frivol ci una dintre bazele increderii în fortele proprii. Suntem partasi la aceasta evolutie cu toata responsabilitatea, indiferent daca este vorba de interventii minore sau de complicate reconstructii de tesuturi.

Ne vom bucura impreună atunci cand aratati si va simtiti Zetta bine.
Publicat 25 ian. 2022 Reactualizat 22 feb. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.