Publicat 18 Ian 2017 | Reactualizat 18 Feb 2017 | Expiră 19 Feb 2017

ASISTENT MEDICAL RECOLTARE (SYNEVO BUCURESTI)

4 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul /a la postul de ASISTENT MEDICAL RECOLTARE in cadrul laboratorului Synevo va fi o persoana entuziasta, motivata, cu abilitatea de a utiliza sistemele moderne de recoltare, cu experienta in abordarea copiilor si a clientilor dificili. Personalitate pozitiva, calda, orientata catre pacient si nevoile acestuia, va putea sa ofere informatii cu privire la manevrele si procedurile de recoltare pe cei direct interesati.

Va fi absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare si va avea Autorizatie de libera practica valabila..
Va respecta codul de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania;

Va fi bun utilizator al computerului.

Descrierea jobului

Persoana angajata ca ASISTENT MEDICAL RECOLTARE in cadrul laboratorului Synevo va gestiona activitatea de RECOLTARE a probelor biologice, va informa pacientii nostri cu privire la investigatiile oferite, la protocolul de recoltare a probelor biologice, la programul de lucru si la termenele de eliberare a rezultatelor.

Oferta noastra:

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca la care sa vii cu placere.

Descrierea companiei

SYNEVO este in momentul de fata cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din Romania si Estul Europei.
Synevo a devenit un brand internaţional, specializat în servicii medicale de laborator, care desfăşoară operaţiuni în 11 ţări. Divizia de laborator Synevo International deţine 80 de laboratoare şi peste 300 centre de recoltare.
În România suntem o reţea de 15 laboratoare şi 50 de centre de recoltare (prezenţă geografică în 17 judeţe, plus Bucureşti şi Ilfov). Aceasta este formată din 8 laboratoare independente – Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Braşov, Craiova, Timişoara, Satu Mare, Galaţi – şi 7 laboratoare integrate în Spitale Publice – Suceava, Rădăuţi, Cîmpulung Moldovenesc, Bucureşti (Spitalul de copii Marie S. Curie), Medgidia, Constanţa, Cluj-Napoca.
Prin tot ceea ce face, Synevo îşi asumă cuvintele care în acelaşi timp au constituit şi o promisiune care trebuie îndeplinită în fiecare zi: „Adaugă valoare diagnosticului”.

Expirat
ASISTENT MEDICAL RECOLTARE (SYNEVO BUCURESTI)  -  SC SYNEVO ROMANIA SRL