Publicat 29 Iul 2019 | Reactualizat 26 Aug 2019 | Expiră 29 Aug 2019

Asistent medical radiologie imagistica

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:
• Absolvent/a a Scolii Postliceale Sanitare cu specialitatea Radiologie si Imagistica;
• Respectarea codului de deontologie profesionala si normele care reglementeza profesia de asistent medical in Romania;
• Bun utilizator al computerului si va avea abilitati tehnice de lucru cu echipamentele.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
-Pregatirea echipamentelor pentru investigatiile medicale de radiologie -imagistica;
-Pregatirea si asistarea pacientilor pe parcursul investigatiei ;
-Asigura completarea documentelor specifice pentru fiecare investigatie;

Descrierea companiei

Alatura-te echipei Affidea !
800.000. Acesta este numarul de pacienti care ne-au trecut pragul in decursul unui an. 1200 este numarul profesionistilor care fac parte din echipa Affidea si care prin preocupare, integritate si respect mutual reusesc sa rasplateasca increderea pe care pacientii si doctorii o pun in mainile noastre.
Cautam pentru Affidea oameni curajosi, curiosi si care progreseaza constant prin idei noi si inovatii, fiind mereu in cautare de modalitati mai bune de a isi ajuta pacientii si colegii.
Lucram impreuna in permanenta pentru a oferi cea mai buna ingrijire medicala posibila.

Cateva informatii despre noi:
· Affidea face parte dintr-un grup elvetian ce are o experienta indelungata in domeniul sanatatii. La nivel European 7500 angajati isi desfasoara cu profesionalism activitatea in 16 tari din Europa si 256 de Centre Medicale.
· In Romania, avem 36 de centre medicale, in 19 judete deservite de peste 150 de echipamente medicale de inalta performanta
· 50% dintre centrele ce au primit 5* prin EuroSafe Imagine Wall of Stars sunt detinute de reteaua Affidea; printre acestea se regaseste si Affidea Fundeni
· Suntem in permanenta cautare de noi oportunitati de business care sa ne ajute sa crestem

Despre spiritul Affidea:
· La Affidea punem prioritate pe nevoile, sentimentele si emotiile pacientilor, colegilor si tuturor celorlalte persoane care fac parte din ecosistemul ingrijirii medicale.
· Suntem interesati de dezvoltare profesionala continua; credem in avantajele tehnologice de ultima ora si le punem la dispozitia personalului nostru pentru a crea un mediu de lucru dinamic, competitiv in care dezvoltarea personala aduce valoare afacerii pe care o dezvoltam
· Avem o cultura bazata pe incredere, integritate si respect mutual. Lucram in echipa si punem nevoile altora inaintea noastra.

Expirat
Asistent medical radiologie imagistica  -  Affidea Romania SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close