Publicat 03 Iun 2019 | Expiră 23 Iun 2019

Asistent medical pediatru

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- asistent medical pediatru, cu experienta in domeniu de minim 4 ani;
- persoana comunicativa, deschisa si interesata de ceea ce apare nou in domeniu;
- cunostinte operare calculator;
- cunostinte de limba engleza (minim nivel conversational).

Descrierea jobului

Cautam Asistent medical pediatru in regim full-time pentru scoala.

Responsabilitati:
- triajul copiilor dimineata;
- acordarea asistentei medicale cand este cazul;
- observarea copiilor in cursul zilei si la masa;
- comunicarea cu parintii si cu echipa medicala a scolii si gradinitei.

Oferim:
- oportunitatea de a munci într-o echipa entuziasta, tanara, intr-o scoala moderna;
- oportunitatea de a te perfectiona permanent, prin traininguri de specialitate;

Descrierea companiei

Avenor College, infiintata cu 11 ani in urma, cu o viziune unica: sa integreze cele mai importante elemente din sistemul educational international, pastrand o puternica influenta romaneasca pentru a contribui la dezvoltarea echilibrata a copiilor. Elevii nostri vor fi astfel pregatiti pentru a avea succes oriunde in lume, dar motivati sa-si aduca contributia la ei acasa. Numele scolii Avenor face referire la viziunea noastra comuna de a deveni „creatori de viitor”.

Deoarece suntem o institutie de invatamant si luam foarte in serios datoria noastra fata de toti elevii, procedura noastra de recrutare include verificarea referintelor din CV cu angajatorii anteriori, precum si solicitarea cazierului judiciar.

Alinierea la GDPR:
Prin trimiterea CV-ului catre adresele noastre de inregistrare va manifestati ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastra doar in scopurile impuse prin legislatia muncii. In conformitate cu Politica noastră de confidentialitate, Avenor College prelucreaza date cu caracter personal ale candidatilor doar in scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activitati pentru care exista un temei legal.

Prin politica noastra interna de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, va garantam faptul ca in cazul in care nu sunteti admis pentru pozitia pentru care ati aplicat, CV-ul dvs. va fi pastrat in cele mai depline conditii de siguranta, pe o perioada de 6 luni de la depunerea candidaturii.

Expirat
Asistent medical pediatru  -  Scoala Gimnaziala Avenor

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close