Publicat 01 Iul 2019 | Reactualizat 31 Iul 2019 | Expiră 01 Aug 2019

Asistent medical - Pediatrie - Hyperclinicile MedLife

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Recrutam Asistent Generalist pentru divizia de Pediatrie a Hyperclinicii MedLife Unirii (Str. Hans Cristian Andersen 1) si pentru Hyperclinica Grivita (Calea Grivitei nr 365). Oferim oportunitatea de angajare cu norma intreaga (full-time) pe perioada nedeterminata.

Cerinte:
- experienta in pediatrie - recoltari, tratamente, aerosoli, etc.;
- foarte bune abilitati de comunicare si relationare;
- atitudine pozitiva, promptitudine in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- gestionarea eficienta a circuitului destinat pacientilor copii
- recoltarea probelor pentru diverse analize
- efectuarea tratamentelor recomandate de medicul pediatru
- asistarea medicului pe parcursul consultatiilor.

Beneficii:
- loc de munca stabil intr-o companie de top, lider al pietei private de servicii medicale;
- pachet de servicii medicale pentru angajat si familie.

Descrierea companiei

MedLife este cel mai mare furnizor de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară. Este, de asemenea, din punct de vedere al vânzărilor, una dintre marile companii private de sănătate din Europa Centrală și de Est.

Acțiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacționare pe piața reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori București, Categoria Premium, având simbolul de tranzacționare ″M″.

Grupul MedLife are un istoric de succes în ceea ce privește atât creșterea organică, cât și creșterea prin achiziții. Începând cu 2009 a deschis sau a achiziționat 83 de unități medicale. Echipa sa puternică si experimentată de management a fost capabilă să creeze si să gestioneze aceste oportunități de creștere, dobândind cunoștințe și experiență valoroase, care să îi permită găsirea celei mai bune căi pentru continuarea cu succes a extinderii.

Angajați sunt bunul cel mai de preț al companiei! Ne definește CALITATEA UMANĂ a personalului medical. Suntem o forță pentru că scriem, clipă de clipă, ISTORIA MEDICINEI PRIVATE din România.

Faptele sunt mărturia idealurilor noastre așa că te așteptăm să demonstrezi că poți SĂ CONSTRUIEȘTI ALĂTURI DE NOI!

Expirat
Asistent medical - Pediatrie - Hyperclinicile MedLife  -  MedLife

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close